2777
2789
عنوان

مجرای اشکی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست
خدا خدا میکنم برا پسر من خوب بشه. چون اذیت میشه دلم میسوزه براش. صبحا که بلند میشه چشماش انقدری که چ ...

خوب میشه

من خودمم بچه بودم همینطور بودم منتها با روش سنتی درمان کردن

پر از خیال🙂‍↔️
با انگشت یه لحظه فشار داد بدون پمادکلا کارش اینهبدون عمل یه حلسه ای باز میکنه

چه خوب 

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از وقتی ک از ما گرفتنش تا بهوش اومد آرودن بیرون از اتاق عمل کلا نیم ساعت شدیکساعت موندیم تا کم ک ...

آها پس خیالم راحت شد. تو بیمارستان که دکتر برا تحت نظر نگه نداشت؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
نمیدونم والا چه حرفی بود اون روز زنه بهم گفت ولی بدجور ذهن منم درگیر کرد. وگرنه چارش همون عمله چون ا ...

هرچی بزرگتر بشه سختیش بیشتره هااا

دختر من تا دوسه هفته بعد تولدش کلا قفل بود با پنبه و آب ولرم چشمشو پاک میکردم باز بشه

یکماهگی درست شد. وقتی بزرگ میشن اصلا نمیذارن دست بزنی ب چشمشون

انشالله خوب میشه نگران نباش دکتر خوب ببر بعید بدونم عمل سختی باشه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آها پس خیالم راحت شد. تو بیمارستان که دکتر برا تحت نظر نگه نداشت؟

دکتری ما رفتیم کلینیک چشم پزشکی عملاشو انجام میداد بیمارستان نبود

ن اصن نگه نمیدارن...هیچ نیازی نیست نگه دارن.. عمل سر پایی هست

واقعا راحته؟ چون دکترش میگفت عمل سختیه ولی زیاد طول نمیکشه عملش. منم بخاطر بیهوشیش میترسم.

بیهوشی کامل انجام نمیدن حالت یه خواب مصنوعی در حد ۱۰ دقیقه 

یعنی بعد ۱۵ ربع بچه کامل بیدار میشه 

خیالت راحت برو بسپار به خدا .اگه میبینی واقعا بچه داره اذیت میشه برو ‌

دختر من همش از چشمش اشک میومد قی می‌کرد و همیشه تو سرما انگار کوچیک تر از چشم دیگه اش میشد و واقعا اذیت میشد. رفتم و راحت شدم 

البته بودن کسایی که کامل باز نشده و خوب نشده همون موقع هم رفتم، دکتر بهم گفت شاید کامل باز نشه با یک بار 

حالا خداروشکر دختر من با یک بار کامل باز شد  

بیهوشی کامل انجام نمیدن حالت یه خواب مصنوعی در حد ۱۰ دقیقه یعنی بعد ۱۵ ربع بچه کامل بیدار میشه خیالت ...

بازم در آخر تو مادری صلاح بچه ات رو خودت میدونی و تصمیم با تو هست 

خودت ببین چی برای بچه ات خوبه 

ان شالله اگه عمل کردی راضی بلشی 

هرچی بزرگتر بشه سختیش بیشتره هااادختر من تا دوسه هفته بعد تولدش کلا قفل بود با پنبه و آب ولرم چشمشو ...

آره والا همین الانشم نمیذاره دست بزنیم. سه شنبه تولدش بود. دوشنبه وقت واکسن داره. اونو که بزنیم میبریم دکتر

دکتری ما رفتیم کلینیک چشم پزشکی عملاشو انجام میداد بیمارستان نبودن اصن نگه نمیدارن...هیچ نیازی نیست ...

آها مرسی عزیزم از راهنماییت

بیهوشی کامل انجام نمیدن حالت یه خواب مصنوعی در حد ۱۰ دقیقه یعنی بعد ۱۵ ربع بچه کامل بیدار میشه خیالت ...

باشه پس خیالم راحت شد

خدا کنه همون یبار باز بشه

مرسی از راهنماییت 💋

بازم در آخر تو مادری صلاح بچه ات رو خودت میدونی و تصمیم با تو هست خودت ببین چی برای بچه ات خوبه ان ش ...

نه بابا میبرم عمل خوب بشه بچه راحت بشه

انشالله عزیزم

آره والا همین الانشم نمیذاره دست بزنیم. سه شنبه تولدش بود. دوشنبه وقت واکسن داره. اونو که بزنیم میبر ...

میدونم بزرگ بشه لجباز تر هم میشه

اوخی مبارکه🥺🤩

بسلامتی ایشالا. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میدونم بزرگ بشه لجباز تر هم میشهاوخی مبارکه🥺🤩بسلامتی ایشالا.

مرسی عزیزدلم دعا کن همه چی خوب پیش بره