2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بزار

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نه منفیه خواستم بدونم جوابش درسته دیگه؟اونم بعد ۴۲ روز

اگه روزای تخمک گذاری کیت تخمک گذاری گذاشتی و تاریخ دقیق آزاد شدن. دستت هست دو هفته بگذره میتونی بی بی چک بزنی نشون میده ۴۲ روز که دیگه خیلی زیاده تا الان چیزی باشه قلبش هم میزنه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگه روزای تخمک گذاری کیت تخمک گذاری گذاشتی و تاریخ دقیق آزاد شدن. دستت هست دو هفته بگذره میتونی بی ب ...

نه نزاشتم 

۲۰دی نزدیکی داشتم بعد ۳بهمن موعدم بود ولی با تاخیر ۶م خونریزی داشتم که ۲روز خون زیاد با یدونه لخته متوسط و ۳روز لکه 

ترسیدم خدای ناکرده لانه گزینی باشه همیشه تو پریود دلدرد داشتم اینبار زیر دلم و لگنم درد می‌گرفت نمیدونم چرا

۲اسفند زدم بی بی چک منفی شد

بچه ها ترخدا به منم کمک کنید بعد از دو هفته سرگیجه و بی حالی و تجربه علائم پریود امروز بیبی چک‌زدم ا ...

مثبته انگار مبارکه یه ازمایش بده

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
بچه ها ترخدا به منم کمک کنید بعد از دو هفته سرگیجه و بی حالی و تجربه علائم پریود امروز بیبی چک‌زدم ا ...

عزیزم شما ازمایش دادی ؟!

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.