2777
2789
عنوان

تو برف گیر کردیم آیلین شیر خشک نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندروز هواشناسی استان اعلام می کنه چراکه فکری نکردید ما که داخل شهریم فکر چندروز بعد کردیم راهی ندار ...

میدونی چرا مردم حرف گوش نمیکنن چون هواشناسی تو یه روز گرم اعلام میکنه فردا قراره کولاک بشه.مردمم باور نمیکنن

مثل خودم یه بار اینجوری شد فرداش برف اومد 

حریره بادام میشه داد و سوپ میکس شده ولی برا بچه ۵ ماهه هیچ چیز جای شیر رو نمی گیره زنگ بزنید هلال اح ...

۶ماهم که میخای تازه شروع کنی از روزی یه قاشق چایخوری شروع میشه که معده بچه اذیت نشه،این راه حل واسه سیر شدن الان جوابگو نیست

..........
میدونی چرا مردم حرف گوش نمیکنن چون هواشناسی تو یه روز گرم اعلام میکنه فردا قراره کولاک بشه.مردمم باو ...

استان گیلان چندروز اعلام قرمز کردن حتی پیج های معروفم گذاشتن از اینا به کنار هواشناسی خود گوشی هست ساعتی میگه 

۶ماهم که میخای تازه شروع کنی از روزی یه قاشق چایخوری شروع میشه که معده بچه اذیت نشه،این راه حل واسه ...

اره درسته البته من پایان چهار ماهگی با مشورت دکتر شروع کردم برای شرایط اضطراری گفتم من با یه قاشق فرنی برنج شروع کردم هر روز یه قاشق بیشتر بعد ماست پروبیوتیک بعد موز و بعد سوپ البته با برنامه دکتر نه سرخود