2777
2789
عنوان

تو برف گیر کردیم آیلین شیر خشک نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 56 پست
استان گیلان چندروز اعلام قرمز کردن حتی پیج های معروفم گذاشتن از اینا به کنار هواشناسی خود گوشی هست س ...

عزیزم بوران رو از جمعه اعلام کردن ما هم قرار بود زود برگردیم.موقعیت جوری نبود که بتونیم با برنامه پیش بریم .گاهی کسیو داری که مریضه تو روستاست همیشه اونطور که میخوایم پیش نمیره.بد بختانه داروخانه ها هم بیشتر از ۳ قوطی شیر نمیدن هر سری .من اگه میدونستم اینطوری میشه شده به زور میگرفتم 

هواشناسی خودشو جر داد از بس گفت تا اطلاع ثانوی از سفر و رفت و امد خودداری بفرمایید

عزیزم دقیقا ما با شرایطمون نمیتونستیم بریم شهر.داروخانه ها هم باید با توجه به بحران بیشتر از ۲ یا ۳ قوطی شیر بدن به خانواده های ساکن .این بی شرفی مسئولین ماست نه بی خیالی ما .اگر نه من هم دوست داشتم آخرین بار ۱۰ قوطی شیر بگیرم بزارم خونه با خیال راحت بیرونم نیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم 

فعلا که شیر داره 

تا فردا هم خدا بزرگه

فوقش اگه فردا دیدی شیرش به اندازه سه وعده دیگه مونده

زنگ بزن پلیس و آتشنشانی و خلاصه همه جا مطمعن باش بالاخره یکی کمکت میکنه

تازه من اون زمان یه شیر خشکی می دادم که یهو نایاب شد مجبور شدم یه دفعه شیرش رو عوض کنم بعد بچه تا او ...

فردا زنگ میزنم.خیلی کلنجار رفتم چیزی بجز شیر براش در نظر بگیرم ولی گفتم اینجا مشورت بگیرم.خدارو شکر چیزی جز شیر ندادم .فردا ببینم چه گلی به سرم میزنن .اعصابم خورده چرا به هر قیمتی شیر بیشتر نگرفتم از داروخانه

میگم خانومی اگه اون اطراف هست که بچه شیر میده بهش بگو به پسرت شیر بده

نه کسی شیر ده نیست اینطرف.گفتم اگر میشد کمکی ضروری بهش میدادم که مامانا گفتن خوب نیست اول حلال احمر رو خبر کن.فردا تماس بگیرم ببینم چه کار میتونن بکنن.البته باید کمک کنن چون خودشون محدودیت خرید شیر خشک رو گذاشتن