2777
2789
عنوان

چرا من نه..‌😭😭😭😭😭

448 بازدید | 30 پست

توی این دوماهذپنج روزه که اومدم نی نی سایت خیلی ها همراه با من عوض شدند یا قبلا عوض بودن در حال اقدام مشکلشون هم مثل من بود...الان از بین پنج نفر نردیک..سه نفرشون باردار شدن با توجه به اینکه پنج شش ماه بود یا دوماه بود اقدام می‌کردن..

یعنی میشه منم بیام اینجا بگم باردارم بخدا فشار روحی خیلی روم زیاده...

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود خسته شدی من تقریبا دوسال منتظر بودم ولی انشاالله شماتا عید باردار بشید

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

خیلیا هم هستن بیست سال اقدام اما حامله نشدن برا 8 ماه ناشکری نکن 

ضمنا بعد یکسال تازه پزشکا عنوان میکنن دنبال درمان باشی یعنی نابارور به حساب نمیای 

همه اینا بستگی به سن هم داره اگه کم سن باشی میگن صبر کن

اگه متولد ۷۶ هستی باید بگم خیلی ناامیدی و سنی نداری

بقیه جای مادربزرگتن هنوز شوهر نکردن اونوقت برا بچه دارشدن انقد عجله داری و ناامید هم شدی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤