2777
2789
عنوان

چرا من نه..‌😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست

سلام مامان بالقوه ی مهربون . الهی که در بهترین زمان خداوند هدیه ی شیرینت رو بهت بده و دلشاد بشی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه متولد ۷۶ هستی باید بگم خیلی ناامیدی و سنی نداری بقیه جای مادربزرگتن هنوز شوهر نکردن اونوقت برا ...

منم به همین فکر کردم شما تازه بیست سال داری . خواهر من تو سن شما خواستگار اومد براش ما میخندیدیم فکر میکردیم کوچولوهه . اما برات دعا میکنم گلم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام  نه هنوز،اصن درد ندارم😢 دکتر یه هفته بهم فرصت داده دعا کن برام دردام شروع بشه

😍عزیزم انشالا همین امروز دردات شروع بشه نی نی سالم بیاد بغلت😍

عزیزم هفته چندی الان؟

منم به همین فکر کردم شما تازه بیست سال داری . خواهر من تو سن شما خواستگار اومد براش ما میخندیدیم&nbs ...

آره الان کلی فرصت داره، از الان بخواد انقد حرص بخوره به مشکل برمیخوره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

عزیزان من بخوامم باردار بشم مشکل ترویید پرکار دارم....چیکار کنم دارم نابود نیشم از درون😭😭😭😭

انقدرم لاغرم میترسم بچه رشد نکنه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
تروخدا برای منتظرا دم زایمانت دعا کن عزیزم انشااالله به سلامتی بغلش بگیری❤

چشم حتما عززززیزم 

از ته ته دلم دعا میکنم همه منتظرای نی نی سایت به زودیه زود دامنشون سبز بشه ،شمام واسه من دعا کن امروز دردام شروع بشه😢😢

میگن اگه درحق همدیگه دعا کنیم دعامون زودتر براورده میشه

چشم حتما عززززیزم  از ته ته دلم دعا میکنم همه منتظرای نی نی سایت به زودیه زود دامنشون سبز بشه ...

عزیزم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی😘😘😘

خیلی دلم میخاد یه روزی مثل خودت و همه مادرا این روزا رو تجربه کنم

چه حس فوق العاده ای😍😍😍به همین زودیا وروجکتو میبینیش❤❤❤

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟