2777
2789

اخرین داداش من متولد ۷۴ هست مامانم متولد ۲۸ ...یعنی مامانم ۴۶ سالگی بدنیاش اورد ..اولا که ما بزرگش کردیم مامانم اینقدر بی حوصله بود واینکه خیلی پیربود نسبت به مامانای بقیه دوستاش ماهمش دنبال داداشم مدرسه واینور اونور میرفتیم الانم که داداشم ۲۹ سالشه مامانم ۷۵ سالشه اصلا هم ونمیفهمن دلم برا داداشم میسوزه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سن ازدواج بالا رفته با این اوضاع گل و بلبل مملکت. دوتا خاله های من بچه دومشون رو بالای چهل اوردن از بچه هاای دیگشون سالم تر و باهوش تر ..هر کی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه پس لطفا خانمایی رو که بنا به دلایلی مجبور شدن دیر ازدواج کنن با حرفای احساسی و فیلسوفانتون ناامید نکنید چون شما جای اونا نیستید و در شرایط اونا قرار نگرفتید.

قربون دهنت اینجا منو خوردنبابا مادر چهل ساله مثل مادر ۲۵ ساله حوصلش نمیتونه باشه همه یهو گار میگیرنب ...

بله دقیقن

بعضی خانومها فکر‌میکنن زادن هنره

بابا اینده این کشور تاریکه

یک پدر مادر با حوصله پشت هربچه ای باید باشه

سرمایه‌‌لازمه

من خودم مادرم هم دانشجو و هم معلم بود خیلی تنهایی کشیدم 

داداشمو خواهرمو من بزرگ کردم 

الان تمام وقتمو میزارم برای بچم مثل من نباشه

چهل سالگی قله زندگی یه آدمه به همون اندازه هم طول میکشه برسی پایین . 

کسی که پول و اعصاب و حوصله نداره ۲۵ سالگی هم سخته واسش بچه آوردن. 

این سوال کاملا شخصی هست 

یک نفر ترس داره یک نفر مشکل مالی داره یک نفر از وجود خودش تو این دنیا ناراحته حالا بهش بگی یکی دیگه بیار .... نمیشه 

این دنیا فارق از کجای اون باشی بدست آوردن و ساختن سخته

مسئولیت سخته . 

فقط آدم های قوی میتونن زیبا زندگی کنن زیبایی لزوما راحتی نیست .

ما واژه ها رو واسمون درست معنی نکردن متاسفانه .

یک نفر بلند شه خونه رو تمیز کنه غذا رو بار بزاره جارو گردگیری ...... خسته میشه بعد یه استکان چایی میریزه با لذت نتیجه خستگی خودش رو میبینه 

یکی هم فقط ناله میکنه ساعت ناهار میرسه و هیچ به هیچ 

ان شاالله  هر چنتا که ته دلتون دوست داره نه اون تعدادکه ترس هاتون بهتون میگه بچه خوشگل مشگل بیارید .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

هیچچچچچچچ ایرادی نداره..اگه شرایط ش رو داری تحت نظر دکتر حتمااابیار.....خیلیا الان تو چهل تازه ازدواج میکنن....این قدیم بود میگفتن اختلاف سنی زیاد میشه...الان دیگه فرهنگ و شرایط فرق کزده

من همین هفته تصمیم برای آوردن بچه دوم قطعی شد چهل سالمه دقیق.

یه چیزی بگم اگر می‌خواهید بچه بیارید و نزدیک چهل هستید زود بیارید چون خانه بهداشت میگفت سن یائسگی به چهل رسیده

من بچه سوم خانواده ام و تو ۲۰ سالگیم مادرم ۴۹ ساله بود 

اما درکی نداشت 

نه برای پریود نه برای روابط و نه ازدواج هیچ راهنمایی به من نکرد 

خانواده کاملا بسته جوری که جمع های زنونه هم همه فکر میکنن لک لکا بچه ها رو میارن 

خانواده همسرم راحت به داداششون میگن پریودیم نوار بهداشتی فلان مارک بخر 

نظر خودم اینه سن نه اینکه مهم نباشه ملاک اول نیست

شما باید بلد باشی در حد کافی بچه ت رو بفهمی خصوصا تو نوجوانی 

اونایی که ازدواج میکنن تو سن ۴۰سالگی دیگه دختر نیستن پیر زنن آدم خیلی باید حماقت کنه تو سن ۴۰سالگی ب ...

ادم خیلی باید حماقت کنه وقتی چیزی بنام عقل توکلش نیست دهنشو باز کنه نظر صادرات بفرماید.

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

2790
2778
2791
2779
2792