2777
2789

مامان منم تو چهل سالگی داداشم و اورد

واقعا داداشم خشگل و باهوشه نه که الکی بگم

و این که ادم بچه کوچک داشته باشه بیشتر به خودش اهمیت میده رو پا باشه

البته بستگی به روحیه خودتون هم داره

والا نمیدونم شما کدوم استاندارد اما ۴۰ سال یعنی متولد ۶۴ دور بر ما ک متولد این سالها دارن تازه عروس ...

عزیزم متولدین دهه ی ۶۰ اگر تا الان ازدواج نکردن ما بهشون میگیم پیر دختر شما رو نمیدونیم دختر دیگه باید تو سن ۲۲ تا ۳۰ ازدواج کنه ۴۰ سالگی دیره برای ازدواج مگر اینکه طرف حالا خواستگار نداشته موقعیت نداشته داشته درس میخوندم شاغل بوده در غیر اینصورت ما میگم پیر دختر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا این چه حرفیهالعان سن ازدواج رفته بالا خیلیاتو سن ۳۰الی۴۰سالگی دارن ازدواج میکنن

من ۳۶سالگی ازدواج کردم ،قسمتم نبود زود ازدواج کنم و الان بچه ی پنج ماهه دارم ،خیلی ناراحتم میکنن اطرافیان که فاصله سنیت زیاده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اینجا سایتی هست که متاسفانه زن ۴۰ ، ۵۰ ساله رو سالمند میبینن ... تاپیک قبلیت هم گفتم شما زمانی متونی به بچه دار شدن فکر کنی که خودت تصمیم بگیری نه اینکه اینجا نظر خواهی کنی درموردش . بالاتر هم از لفظ پیر دختر استفاده کردید برای زن متولد ۶۴ . همین نشون میده بهتره رو خودتون خیلی کار کنید 

در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من ۳۶سالگی ازدواج کردم ،قسمتم نبود زود ازدواج کنم و الان بچه ی پنج ماهه دارم ،خیلی ناراحتم میکنن اطر ...

اهمیت نده زندگیتو خیلی قشنگ با بچه ی ۵ ماهت و همسرت سپری کن بره

دوستانی که واقعا تمایل دارن بدونن آیا از نظر علمی بارداری در سن ۴۰سالگی بد است یا خیر ،تو گوگل سرچ کنید مقالات و پایان نامه های زیادی در این زمینه هست که همگی موید این مطلبِ که اتفاقا برخلاف گذشته که پزشکان می گفتن خطرناکِ و ریسک ش بالاست،الان نظرها مخالف این هست.(البته کل پایان نامه رو نمی تونید به دنیا و فقط چکیده اون قابل رویته)

یادتونه قبلا می گفتن از نظر پزشکی و سلامت باید روزانه حداقل۸لیوان آب بخورید و الان دقیقا عکسش رو میگن!!!!اینم از همون موارده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

کلا شرایط خودتون رو بسنجین

نظرات شخصی و اجتماعی هر دهه فرق میکنه

مثلا یک زمانی سن ازدواج نهایت تا ۱۸ بود برای دخترها

الان میگن بالای ۲۵ سال 

یک زمانی میگفتن بالای ۳۵ سال بچه نیارین الان میگن ۴۲ 

اگه تنها دلیلتون سالخوردگی مادر برای فرزند تو سالهای

جوونیش هست شاید آخرین فرصتها رو از دست بدین

و بعد ببینین این امار فرزند آوری تا ۵۰ سال هم اومده

اگه سن پایین تر  تا کیفیت تخمدان و اسپرم بالاس عالیه

ولی یسریا دنبال موقعیت اجتماعی و کاری بودن

یا دیرتر ازدواج کردن

یا مشکلات باروری داشتن

یا تک فرزند داشتن که تا سن بلوغ تنهایی درونی و آینده

اونو درک نمیکردن و یهو بفکر یک خواهر وبرادر براش

افتادن 

یا یسری بیماریای سخت لا علاج برلی تنها فرزندشون می افته

و بفکر اینن که بعد مرگشون چطور این بچه تک وتنها بمونه

کی ازش نگهداری میکنه

شرایط زندگیها متفاوته  پس نظراتم متفاوت میشه

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

دقیقا من وقتی اینچیزارو می بینم خیلی ناراحت میشممنی که چشم انتظارم و دست خودم نیست که کی باردار میشم ...

اینجور بحث ها تاثیر بدی روی کسایی مثل من و شما میذاره .

تو این سایت خیلی ها درگیر ناباروری هستند یا بلاخره تو سن بالا باردار شدن.

دوستان همه میدونیم بچه دار شدن تا سن ۲۵ تا ۳۰ بهترینه چه از نظر سلامت بچه چه از همه نظر. متاسفانه زندگی با خیلی از ماها اونقدر مهربان نبوده که خیلی از چیزها رو به وقتش تجربه کنیم حالا به دلایل مختلف.

نکته دیگه این که سن فقط یک فاکتوره وضعیت مالی تحصیلات امکاناتی که افراد میتونن فراهم کنن برای بچه ها، مهارت ارتباطی با اونا خیلی مهمه و اینکه افراد جامعه خیلی متفاوتن کسی رو داریم تو سی چهل سالگی جوری داغون شده از نظر ظاهری و جسمی که شاید یک فرد با سن بیشتر که ورزش کرده مراقب سلامت و زیباییش بوده جوونتر به نظر بیاد و عمر طولانی تر و سالم تری داشته باشه.

عزیزم متولدین دهه ی ۶۰ اگر تا الان ازدواج نکردن ما بهشون میگیم پیر دختر شما رو نمیدونیم دختر دیگه با ...

گلم استفاده ازاین الفاظ اصلا برازنده شما نیست؛من نمیدونم شما تو کدوم استان هستین ولی تو تهران و شهرستانهای بزرگ غالبا دخترها بعداز ۳۰سالگی تازه به ازدواج فکر میکنن(اونم اگر نخوان همچنان ادامه تحصیل بدن)🌹

من ۳۶سالگی ازدواج کردم ،قسمتم نبود زود ازدواج کنم و الان بچه ی پنج ماهه دارم ،خیلی ناراحتم میکنن اطر ...

کاشکی من الان ۳۵ سالم بود دومی رو می‌آوردم خوش به حالت که الان مادر شدی

اینجور بحث ها تاثیر بدی روی کسایی مثل من و شما میذاره . تو این سایت خیلی ها درگیر ناباروری هستند یا ...

یادمه یبار یکی تاپیک زد که یکی از فامیلام تو سن ۴۸سالگی (اگه اشتباه نکنم) خدا بهش بعده چند سال بچه داد و نمیدونی چقدر خوشحالن

نمیدونی چه کامنتای منفی دادن تو اون تاپیک💔

همونجا گفتم خدایا لطفا قبل این که سنم بیشتر بشه بهم یدونه اولاد بده

ان شاءالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم🥰❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
گلم استفاده ازاین الفاظ اصلا برازنده شما نیست؛من نمیدونم شما تو کدوم استان هستین ولی تو تهران و شهرس ...

والله ما ترک هستیم ترک ها عقیده دارن دختر زود باید ازدواج کنه ما دیرترین سن ازدواج دخترامون ۲۶ سالکی بوده

والله ما ترک هستیم ترک ها عقیده دارن دختر زود باید ازدواج کنه ما دیرترین سن ازدواج دخترامون ۲۶ سالکی ...

من تهرانم همه دوستانم و دخترهای فامیل دارن دکترا میخونن یا شغلهای خوب و حساس دارن و همگی۳۰رو رد کردن و اصلا به ازدواج فکر هم نمیکنن(میگن مگه دیوانه ایم آقا بالاسر بیاریم واسه خودمون؛بذار حالا جوونی مون رو بکنیم بعد )گرچه من با طرز تفکرشان مخالفم😑

گلم استفاده ازاین الفاظ اصلا برازنده شما نیست؛من نمیدونم شما تو کدوم استان هستین ولی تو تهران و شهرس ...

اصلا حتی لفظ پیر مرد و پیر زن هم درست نیست 

چون وقتی طرفو اینطور  مخاطب قرار بدی و بشنوه 

یجورایی روحی ازار میبینن و حس پیری بیشتری میکنن 

چه برسه به پیر دختر !

حس امید به زندگی رو از هیچکی نگیریم 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲