2777
2789

زیر نظر دکتر میتونید فرزند بیارید سن درسته بالا بره سخت میشه ولی شما شصت بشید فرزندتون بیست سالش میشه و دیگه وقت ازدواجشه که سن شما خیلی مناسبه پنجا شصت سن پیری نیست فقط زیر نظر دکتر باشید ویتامین استفاده کنید تا دوره ی بارداری خوبی رو انشاالله تجربه کنید 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

اسی الان یه نگاه به عناوین تاپیکات زدم صفحه اول که اکثرا درباره بچه دار شدن تو سن ۴۰سالگی بود!

حس کردم دوست داری بچه دوم رو بیاری اما (به هر دلیلی) از واکنش اطرافیانت چه الا چه در آینده می ترسی و نگرانی!!!!؟درسته؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی الان یه نگاه به عناوین تاپیکات زدم صفحه اول که اکثرا درباره بچه دار شدن تو سن ۴۰سالگی بود!حس کرد ...

اصلا واکنش دیگران برام مهم نیست فقط از مادر پیر بودن میترسم همین 

یادمه یبار یکی تاپیک زد که یکی از فامیلام تو سن ۴۸سالگی (اگه اشتباه نکنم) خدا بهش بعده چند سال بچه د ...

آره عزیزم میدونم هر روز تقریبا این موردا رو میخونم. ممنون عزیزم همینطور برای شما به زودی.

اسی الان یه نگاه به عناوین تاپیکات زدم صفحه اول که اکثرا درباره بچه دار شدن تو سن ۴۰سالگی بود!حس کرد ...

من واقعا دوست داشتم بچه ی دوم داشته باشم تو سن مناسب نشد به خاطر اتفاقات زندگیم الان شده ۴۰ سالم دخترم بزرگ شده خیلی سختی ها کشیدم طلاق رو تجربه کردم خیانت دیدم تکرار خیانت دیدم شوهرم گاهی اوقات خیلی مهربونه گاهی اوقات خیلی بداخلاق دخترم گاهی عصبی میشه گاهی منو با خواهرم که جوونتر و خوشگل تر مقایسه میکنه یا اینکه خودمم زشت چهره نیستم تو بلوغه میترسم یکی دیگه بیاد درگیر اون بشم از دخترم نتونم خوب محافظت کنم کار میکنم میترسم از کارم بشم از یه طرف حرف دیگران که میگن در آینده بچت تنها میمونه دیوونم میکنه از یه طرف امشب یکی بهم گفت خیلی ک..... خولی بچه ی دوم بیاری تو این سن دیگه کم آوردم انقدر قرص آرام بخش خوردم خسته شدم موندم چکار کنم از شرایط کشور ناراضی ام میترسم جنگ بشه میترسم امکانات کم بشه قدرت خریدم بیاد پایین از خیلی چیزها میترسم در کل موندم چکار کنم هر کسی هم از دیدگاه خودش نظر میده حتی پیش دکتر رفتم یکی گفت تگ فرزندی خوبه یکی گفت خودت میدونی هیچ کس نمیتونه مشاوره ی درست بهم بده خودمم نمیتونم تصمیم بگیرم چکار کنم 

نمیدونم تو چه فرهنگی بزرگ شدی که از این الفاظ استفاده میکنی  ... به دهه شصت میگی پیر دختر  ولا بابای من ۷۵ سالشه یکی بهش بگه پیری ناراحت میشه

اگه نمیتونی دلی رو ب دست بیاری حداقل سعی کن دلی رو نشکنی  ...

بعدشم من دیدم زنی و ۴۸ سالگی بچه ششم شو  بدنیا آورده یه پسر باهوش سالم   ۹ ماهگی راه می‌رفت  یک سالگی دوچرخه سوار می‌شد به تنهایی  

من ۳۰ سالگی زایمان کردم بچم تازه يکی سالگی بزور راه می‌رفت 

نمیدونم تو چه فرهنگی بزرگ شدی که از این الفاظ استفاده میکنی ... به دهه شصت میگی پیر دختر ولا بابای ...

نگران فرهنگ من نباش یه دهه شصتی الان کم کم ۳۰ سال داره ۳۰ سال دیگه سن مناسب ازدواج و ۳۵ تا ۴۰ یکم دیره بیاید قبول کنیم

نمیدونم تو چه فرهنگی بزرگ شدی که از این الفاظ استفاده میکنی ... به دهه شصت میگی پیر دختر ولا بابای ...

در ضمن ناراحت شدن نداره آدم باید با واقعیت ها کنار بیاد و قدرت پذیرش واقعیت ها رو داشته باشه به ناراحتی باشه ما هم با خیلی چیزها ناراحت شدیم ولی به روی خودمون نیاوردیم هر چیزی سن و سال خودش رو داره 

۴۸ سالگی واقعا دیگه سن زاد ولد نیست بچه مادر میخواد نه مادر بزرگ

الان دیگه سن ازدواج و بچه دار شدن کلا بالا رفته. به حرف این خاله زنکا که میگن نه و... گوش نکن. اینا خودشون حوصله بچه داری ندارن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نگران فرهنگ من نباش یه دهه شصتی الان کم کم ۳۰ سال داره ۳۰ سال دیگه سن مناسب ازدواج و ۳۵ تا ۴۰ یکم دی ...

ببین اگه خودتو پیر میدونی دیگه از بقیه چه انتظاری داری؟ سن یه عدده، سن بیولوژیک مهمه، خیلیا هستن 30 سالشونه ولی حوصله خودشونم ندارن یکی 40 سالشه پرانرژیه و بدن و روح سالمی داره. تو باید ببینی سن بیولوژیکت چنده  چقدر روحیه وانرژی داری که واسه بچت بذاری

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞