2777
2789
بخداخیلیییی راضیم العان حیابیدورم شلوغه قربون بچهام برم پسربزگم سه روزه رفته خدمت دختربزرگم ازدواج ک ...

خداروشكر 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

من شب بیداری میکشم پولم دارم ولی نمیدونم بچم ده سالش بشه من ۵۰ احساس ناراحتی نمیکنه؟ دکتر هلاکویی که ...

خواهر من بچه دومشو ۴۲ سالگی آورد ولی اشتباه محضه من خودم بچه ام تو ۳۸ سالگی متولد شده ولی خوب من‌ زودتر میخواستم بیارم قسمت نشد الان اصلا اعصاب شب بیداری‌ها و شیطنت‌های بچه امو ندارم با اینکه بچه ام خیلی شیطون نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

من آوردم ولی ماشالا ب شدت زیبا و با هوش و جذابه پسرم 😍😍😍

ولی خودم بی اعصاب😢😢😢

خدایا شکرت ...

چون اعتقاد به این حرفا ندارم راستش.مادری رو میشناسم ۴۲ سال اختلاف با بچه داشته بچش خوشبخترین ادم ررو ...

کاری به نظرات جوجه زنها نداشته باش. من مادرهای سن بالا و بچه های سالم و زیبا و باانرژی فراواااان میبینم.

من آوردم ولی ماشالا ب شدت زیبا و با هوش و جذابه پسرم 😍😍😍ولی خودم بی اعصاب😢😢😢

کدو خورشتی بخور و شربت زعفران

خلاص میشی

اگه وسواس هم داری که اکثرا وقتی نوزاد داریم پیش میاد انار هم بخور

لذت ببر از زندگیت

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
عزیزم متولدین دهه ی ۶۰ اگر تا الان ازدواج نکردن ما بهشون میگیم پیر دختر شما رو نمیدونیم دختر دیگه با ...

متاسفم برات با اون طرز فکرت .بچه هایی ک اینچنین مادری دارن چی از اب درمیان. چقدر از لحاظ فرهنگ فقیری.

2790
2778
2791
2779
2792