2777
2789
بچه ی شما بیشتر گناه دارهبا مادری با این طرز فکر

عزیزم نظرمو من به تو گفتم ؟

تو چیکار به بچه ی من داری

این نظر منه و نظر تو ام نظرتو خواهد بود پس ربطی به کسی نداره اوکی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مااشاالله بهت میگم واقعا به بهانشاالله شاهد خوشبختی همشون باشیبچه اولت چندسالت بود؟کمک هم داشتی مادر ...

نه ولله مادرم رحمت خدارفته بود مادرشوهرمم که نگم بهتره🤬  اماشوهرم خیلییییییییی کمک حالم بود وهست دردش به جونم مرد مهربونم نفهمیدم کی هفت تابچه بزرگ کردم  بچه بزرگم ۱۸سالم بود دنیا اوردم

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا حفظتون کنهاشکال نداره من اطرافم دیدم بعد از سقط سریع باردار شدن و بسلامتی خوب پیش رفتنو ای ...

خیلی ممنونم از امیدواری تون و دعای خیرتون گلم💚

الهی شما هم سلامت و شاد و عاقبت بخیر باشید 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

تو شهر ما خانم دکتر متخصص زنان با داشتن دختر دانشجو و سن ۴۶ سالگی دو قلو باردار شد(تا جایی که می‌دونم با آی وی آف بچه دار شد)

همسرشون هم متخصص اطفاله و رئیس بیمارستانه

بچه ها شون الان باید ۷ ساله باشن

کلا مخالف فرزندآوری و موافق سقط بودن

برام عجیب بود

میشه برام دعا کنید تا فشارم تنظیم بشه
من همین هفته تصمیم برای آوردن بچه دوم قطعی شد چهل سالمه دقیق.یه چیزی بگم اگر می‌خواهید بچه بیارید و ...

خانه بهداشت یکم چرت میگه‌

سن بلوغ زودتر شده یایسگی بیشتر باتوجه به مادر وخاله هاتون هرسنی شدن شماهم میشید مثلا خانواده زندایی من ۳۵یایسه شدن

نه ولله مادرم رحمت خدارفته بود مادرشوهرمم که نگم بهتره🤬 اماشوهرم خیلییییییییی کمک حالم بود وهست در ...

عزیزم خدا بیامرزه مادرتو

و خدا خودت و همسر گلت و برای هم و برای بچه هاتون حفظ کنه😍

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من هفت تابچه دارم داماد هم دارم ۴۰سالمه بازم دوست دارم بچه بیارم عاشق بچه ایم منو همسرم🥹😍

خدا شما و همسرتو و بچه هاتو حفظ کنه

اشتباه متوجه شدی من نگفتم فرزندآوری خوب نیست

در مورد سن ازدواج نوشتم

ضمن اینکه هر چیزی به اندازه اش زیباست بانو

افراط و تفریط کار عاقلانه ای نیست

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خودتون رو با بازیگرای معروف سینما مقایسه کنید؟

خودمو نگفتم اونارو گفتم

بعدشم مگه ما مردم چیمون از سلبا کمتره؟؟؟

چقد حرفت عجیب بود بوی خواری و خودتحقیری میده...

مردم عادی به مراتب زندگی سالمتری از سلب ها دارن، نه اونقد طلاق دارن نه فساد....

عجبا

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
تو شهر ما خانم دکتر متخصص زنان با داشتن دختر دانشجو و سن ۴۶ سالگی دو قلو باردار شد(تا جایی که می‌دون ...

برا مردم نسخه سقط میپیچیدن

خودشون آورن مثل هیلی کاربرای اینحا چیزایی که میگن نه بده رو خودشون دوست دارن براشون اتفاق بیفته

خدا شما و همسرتو و بچه هاتو حفظ کنهاشتباه متوجه شدی من نگفتم فرزندآوری خوب نیستدر مورد سن ازدواج نوش ...

بخداخیلیییی راضیم العان حیابیدورم شلوغه قربون بچهام برم پسربزگم سه روزه رفته خدمت دختربزرگم ازدواج کرده خداوکیلی زندگی موج میزنه توخونم خیلییییی خداروشکر میکنم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

خودمو نگفتم اونارو گفتمبعدشم مگه ما مردم چیمون از سلبا کمتره؟؟؟چقد حرفت عجیب بود بوی خواری و خودتحقی ...

ولش کن تکلیفش با کامنتش معلومه

ولش کن تکلیفش با کامنتش معلومه

واقعا از خودتحقیری مردم ناراحت میشم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بخداخیلیییی راضیم العان حیابیدورم شلوغه قربون بچهام برم پسربزگم سه روزه رفته خدمت دختربزرگم ازدواج ک ...

ماشاالله خدارو شکر 

چه لذتی داره واقعا بچه هات هم و دارن شمارو دارن

انشاالله پسرتم بسلامتی دوران خدمتش تموم میشه

2790
2778
2791
2779
2792