2777
2789
بعد از پانکجر من خس میکنم یکم شکمم بزرگ شده از چیه

منم همینطورم...‌دکترم گفت شکمت اب اورده برای آمپول های تحریک تخمدان. گفت نیاید خیلی بایستی یا زیاد راه بری، هر چند مدت کمی دراز بکشی و پاهات را روی چیز بلندی قرار بدی تا ورم کم بشه. دکتر به من گفت تا این بزرگی شکم باعث نفس تنگی و کاهش ادرار نشده، مسئله حادی نیست

امروز را دریاب

وای منم جند روز بعد از پانکچر شکم درد داشتم عجیبسفکسیم خوردم خوب شدم عفونت ادراری ام گرفتم یه قرص خو ...

منم هر شب یک سفکسیم میخورم الان ۴ تا خوردم ولی هنوزم درد دارم

امروز را دریاب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ای وی اف خیلی سخته؟؟اخه من دو تا دختر دارم،میخوام بچه سوم بیارم میگم ای آف کنم این پسر بشه ،کامل ...

سخت خیلی نیست 

صد میلیون هزینه داره اگر دارید هزینشو بسم اله برید

کلا ای وی اف خیلی سخته؟؟اخه من دو تا دختر دارم،میخوام بچه سوم بیارم میگم ای آف کنم این پسر بشه ،کامل ...

حدااقل ۳۰ تا آمپول باید بزنی و درد هم داره، اگر کمکی نداری تو خونه، سخته

امروز را دریاب

اره شش تاجنین شد دو بسته کردنینی دوبار انتقالفعلا ک اینماه فک کنم انتقالش باشه اولیش بستشبیینیم چی م ...

به سلامتی انشاءالله همین بتر دوقلو میشه .

یعنی هر بار ۳تا انتقال میدن؟ 

میشه بگید از چندتا فولیکول که رشد کرد ۶ تا جنین شد؟ 

منم پانکچر کردم اما از ۱۱ تا فقط ۲تا شد 

کمک فقط همسرم به جز همسرم هیچکس،دخترامم که درگیر درس و مدرسه هستن

ببین خواهرم، راستش خیلی اسون نیست...باید با توکل به خدا و در نظر گرفتن شرایط جسمیت و کمک همسرت شروع کنی. ان شاءالله به مراد دلت برسی. من برات دعا میکنم

امروز را دریاب

به سلامتی انشاءالله همین بتر دوقلو میشه .یعنی هر بار ۳تا انتقال میدن؟ میشه بگید از چندتا فولیکول که ...

شش تا تخمک داشتم شش تاشم گفتن جنین شده نمیدونم والا فریز کردیم اردیبهشت انتقالمه