2777
2789
عنوان

کیا دچار بارداری ناخواسته شدن

2873 بازدید | 33 پست

من با این که نزدیکه بگم به دنیا بیاد هنوز نه من نه شوهرم نمی دونیم چجوری حامله شدم روشمونم طبیعی بوده به حدی همش بهم میگه مریم مقدس خیلی عجیبه براش دوستانی که درگیر موارد مشابه هستن میشه بگید بوده همچین موردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روش طبیعی که اصلا جلوگیری نیست!!!تمام دوستای من با همین روش باردار شدن نا خواسته.بعد زایمانت ح ...

اره خودمم تو همین فکرم ولی میخوام بدونم چجوری شوهرم که میگه من صددرصد حواسم بود بندو ب اب داده

اره خودمم تو همین فکرم ولی میخوام بدونم چجوری شوهرم که میگه من صددرصد حواسم بود بندو ب اب داده

عزیزم شوهرتون اگه مطمن هم باشه که مایع منی داخل نریخته ولی ایشون باید بدونن ک پیش آبی که از مرد خارج میشه گاها حاوی اسپرم هست شما هم به این طریق باردار شدین

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  
2790
2778
2791
2779
2792