2777
2789
عنوان

یک فکت پشم ریزون از خودتون بگین

424 بازدید | 36 پست

من تازه کشف کردم که خیلی وقتا به خصوص در روابط اجتماعی از عقلم استفاده نمیکنم😐

از الگو هام پیروی میکنم😐

یا کلا خیلی کارای جامعه را با عقلم بررسی نمیکنم😐

یا خیلی وقتا فقط تابع جمع بودم یا میخواستم بقیه راضی باشن😐

تازه الان یاد گرفتم که از عقلم استفاده کنم😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه زیاد محبت کردم و هیچوقت مثل بقیه آدما نبودم حتی اگ بهم بدی میشد😳

الان میخام مث خودشون باشم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اینکه خیلی جاها متوجه شدم همرنگ جماعت نیستم از همه لحاظ باید همه مراحل زندگیم رو به صورت منحصر به فرد و خاص خودم و عقایدم انجام بدم نمیتونم هیچ جوره چیزیکه عموم مردم انجام میدنو انجام بدم

یک احق خنگ ساده دلسوز گاو به تمام معنام

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

اصلا دلخوری و کینه از کسی به دلم نمی‌مونه و کلا در این مورد فراموشی دارم.از یه جهت خوبه چون حالم همیشه خوبه و درگیری ذهنی در مورد رفتار افراد با خودم ندارم اما از طرف دیگه چون اهل گذشت هستم دست کم گرفته میشم و تقریبا احترامی که باید بهم گذاشته نمیشه. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹