مرسییی
اسکیت رو هرچقدر بچه تر باشی یاد بگیری موفق تری توش
توی راهنمایی هم من کسایی رو میبینم تو تیمای دیگه که هفتمن
ولی برای کسایی که تو تیمای بالاترن اسکیت بازی کردنشون مسخره محسوب میشه نه اینکه مسخره کنن نه بنظرشون بد کار میکنن ینی حرفه ای نیستن الانم یکی از دوستای من میخواد یاد بگیره ولی نمیتونه تو تیمای بالاتر بیاد چون کلا بلد نیست تو تیمای پایینترم همه بچن که کلا وجهه خوبی نداره
بنظرم دخترتونو از الان بفرستید کلاس که هم ذوقش نخوابه هم فرصتای بیشتری برای مسابقه داشته باشه
فقط تورو خدا پیش یه مربی خوب بفرستید و حتما حتما گارد یا همون ست های ایمنیش رو ببنده بخصوص ستای دست و کلاه اسکیت
حتما کلاهش رو تنظیم کنید که کیپ سرش بشه چون امروز داشتم میدیدم بچه های شهرای دیگه خیلیاشون کلاهشون تنظیم نیست و از سرشون میوفته
در اخرم اسکیت ورزش خیلی گرونیه اگه ببینن بچتون استعداد داره سریع میره بالا با توجه به سنش که داره رشد میکنه اسکیتاش رو باید همش عوض کنین ولی نگران نباشین هر اسکیت بجز کربن که ماله حرفه ایاس تا 3 ، 4 سایز کوچیک بزرگ میشه
اگرم تصمیم گرفتین براش بگیرین
اسکیتاش رو محکم ببندین ممکنه بگه دردش میاد یا پاش درد میگیره ولی بهم اعتماد کنین هرچی محکم تر ببندین امکان شکستن پا کمتر میشه
در اخر اسکیت ورزش خطرناکیه من تا حالا جاییم نشکسته ولی داداشم خیلی دستو پاش میشکست
اسکیت چند مدل مختلف داره که میتونین با توجه به سلیقش براش انتخاب کنید
ولی اول باید اصول پایه مثل وایسادن ترمز گرفتن راه رفتن و چیزای دیگه رو یاد بگیره پس هنوز تایم هست برای انتخاب