2777
2789
عنوان

قبول دارین دوم شدن بدتر از سوم شدنه

131 بازدید | 15 پست

من امروز یه مسابقه داشتم که کل اسکیترای گلستان اومده بودن بعد توی مسابقه با اختلاف دو صدم ثانیه دوم شدم 

خیلی حس افتضاحی داشت

اگه فقط یکم سریعتر بودم اول میشدم

دلم میخواد به خودم دلداری بدم که همچین بدم نیست ولی واقعا زور داره اعصابم به هم میریزه یادش میوفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ان شاءالله دفعه دیگه اول بشی 

از چند سالگی اسکیت رو شروع کردی؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

نهچون تو همون دوصدم اختلاف هم کلی تلاش و عرق ریختن فرد دیگه وسطه

قبولش سخته ولی راست میگی

من از نفر سوم چند ثانیه سریعتر بودم ولی از نفر اول فقط دوصدم ثانیه 

قبولش سخته ولی راست میگیمن از نفر سوم چند ثانیه سریعتر بودم ولی از نفر اول فقط دوصدم ثانیه

حس خیلی  بدیه حق داری ولی خب فرق نفر اول و دوم توی همین صدم ثانیه هست 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

حالا ان شاءالله دفعه دیگه اول بشی از چند سالگی اسکیت رو شروع کردی؟

باید اول بشم

داستان اسکیت من یکم پیچیده س

من از وقتی یادمه اسکیت پام بوده بخاطر اینکه داداشم در سطح جهان بوده منم از همون 3سالگی شابد کمتر اسکیتو شروع کردم و وقتی 6 سالم بود اسکیت سرعت گرفتم و مسابقه م در حد استانی شده بود

با این حال 8 سالگی بخاطر تصادفی که کردیم مامانم کمرش اسیب دید نمیتونست خیلی کارایی که برای داداشم میکردو برا منم بکنه چون فضای اونجا فضای باز بود و یه قسمتی توی پارک بود که پیست بود نمیتونست من رو هم تنها بزاره برای همین به اجبار ول کردم

بزرگتر که شدم ورزشای دیگه رو امتحان کردم بسکتبال والیبال بدمینتون شنا ژیمناستیک و... اما هیچکدوم جای اسکیت رو برام پر نکرد برای همین خرداد امسال بعد 7 سال دوباره رفتم اسکیت رو شروع کردم ولی خب باز هم بخاطر افت تحصیلی شدیدی که داشتم (بخاطر اسکیت نبود بخاطر این بود که تازه از نهم اومدم دهم و دبیرستان درسا تفکیک شده بود و سخت شده بود) برای همین مامان بابام گفتن دیگه نمیتونم برم اسکیت برای همینم هم وزنم 8 کیلو اضافه شد هم عضلاتم تحلیل رفت  

مربیم هفته پیش به مامانم پیام داد که مسابقه داریم ستاره بیاد 

مامانمم راضی شد 

الانم بعد یه هفته مسابقه دادم 

نه واقعا قبول ندارم

چرا؟ 

نفر اول که نفر اول شده خوشحاله

نفر سومم جزو سه نفر برتر شده پس اونم خوشحاله 

ولی نفر دوم... 

همش داره با خودش میگه اگه بیشتر تلاش میکردم اگه سریعتر بودم نفر اول میشدم

بخصوص که اختلافش با نفر اول کم باشه

باید اول بشمداستان اسکیت من یکم پیچیده سمن از وقتی یادمه اسکیت پام بوده بخاطر اینکه داداشم در سطح جه ...

پس زیاد تمرین نکردی 

ان شاءالله برای مسابقه بعدی از قبل تمرین کن حتما اول میشی 

دختر من ۸ سالشه خیلی علاقه به اسکیت داره میخوام براش کفش اسکیت بخرم راهنمایی و نصیحتی اگه داری خوشحال میشم بهم بگی

هم تجربه دوم شدن داشتم هم سوم شدن

سوم خیلی بد تر بود انگار فقط اون دو نفر اول کارشون خوبه تو رو به زور جا دادن که گریه نکنی 🤣

۲ صدم ثانیه هم هیچی نیست خودت میدونی که مهارت داشتی و کارت خوبه ، مسابقه بعدی می‌تونی اول بشی

پس زیاد تمرین نکردی ان شاءالله برای مسابقه بعدی از قبل تمرین کن حتما اول میشی دختر من ۸ سالشه خیلی ع ...

مرسییی

اسکیت رو هرچقدر بچه تر باشی یاد بگیری موفق تری توش 

توی راهنمایی هم من کسایی رو میبینم تو تیمای دیگه که هفتمن 

ولی برای کسایی که تو تیمای بالاترن اسکیت بازی کردنشون مسخره محسوب میشه نه اینکه مسخره کنن نه بنظرشون بد کار میکنن ینی حرفه ای نیستن الانم یکی از دوستای من میخواد یاد بگیره ولی نمیتونه تو تیمای بالاتر بیاد چون کلا بلد نیست تو تیمای پایینترم همه بچن که کلا وجهه خوبی نداره

بنظرم دخترتونو از الان بفرستید کلاس که هم ذوقش نخوابه هم فرصتای بیشتری برای مسابقه داشته باشه

فقط تورو خدا پیش یه مربی خوب بفرستید و حتما حتما گارد یا همون ست های ایمنیش رو ببنده بخصوص ستای دست و کلاه اسکیت

حتما کلاهش رو تنظیم کنید که کیپ سرش بشه چون امروز داشتم میدیدم بچه های شهرای دیگه خیلیاشون کلاهشون تنظیم نیست و از سرشون میوفته

در اخرم اسکیت ورزش خیلی گرونیه اگه ببینن بچتون استعداد داره سریع میره بالا با توجه به سنش که داره رشد میکنه اسکیتاش رو باید همش عوض کنین ولی نگران نباشین هر اسکیت بجز کربن که ماله حرفه ایاس تا 3 ، 4 سایز کوچیک بزرگ میشه 

اگرم تصمیم گرفتین براش بگیرین 

اسکیتاش رو محکم ببندین ممکنه بگه دردش میاد یا پاش درد میگیره ولی بهم اعتماد کنین هرچی محکم تر ببندین امکان شکستن  پا کمتر میشه 

در اخر اسکیت ورزش خطرناکیه من تا حالا جاییم نشکسته ولی داداشم خیلی دستو پاش میشکست

اسکیت چند مدل مختلف داره که میتونین با توجه به سلیقش براش انتخاب کنید 

ولی اول باید اصول پایه مثل وایسادن ترمز گرفتن راه رفتن و چیزای دیگه رو یاد بگیره پس هنوز تایم هست برای انتخاب

هم تجربه دوم شدن داشتم هم سوم شدنسوم خیلی بد تر بود انگار فقط اون دو نفر اول کارشون خوبه تو رو به زو ...

واقعا باید اول بشم دفعه بعد اگه نشم خیلی عصبی میشم😂