2777
2789
عنوان

کنکوری ها

216 بازدید | 26 پست

بچه ها کنکوری تا میتونید بخونید اگر صفرید بخونید اگر خوب درس خوندید بازم بخونید انقدر بخونید تا بشه تا تمومش کنید امسال نشد سال دیگه بخونید برا فیزیو و دندون وپزشکی و ...اگر نه مجبورید بیاید پیرا پزشکی و به احتمال بالا پشیمون میشید فقط سربسته گم کار سنگین و حقوق خیلی خیلی کم پس امسال زندگی خودتونو نجات بدید اگر مسیر کنکور رو برای موفقیت انتخاب کردید من پرستاری میخونم وبعد تموم شدن درسم مجبورم دوباره کنکور بدم چون صد خودمو نزاشتم توی کنکور دست از خیالات بچگانه هم بردارید و برید به جنگ کنکور سخت بگیرید به خودتون شاید بعدش راحت نشید و سخت تر باششه بعدش ولی اگر خانواده پول دار ندارید مجبورید خودتون رو فدا کنید برا بچه ها تون 

من پرستاری راضیم 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجویید؟

نه منظورم اینه قبول بشم راضیم 

افسردگی گرفتم از بس کنکور دادم حالم از کتاب ها بهم مبخوره

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

پرستاری بیای افسردگیت بیشترم میشه

😂😂

میدونم چی میگی پسر خالم پرستاری هست کامل رها کرده رفته توی کار ازاد 

اما واقعا منم خیلی خسته شدم پرستاری نزنم رادیولوژی یا اتاق عمل رو میزنم 

ارتش هم میخوام بزنم همون اول حقوق بگیرم 

فرهنگیانم قبولمه

پرستاری بیای افسردگیت بیشترم میشه

ببین عزیزم خیلی بستگی داره

خوب برای تو با خوب یکی دیگه متفاوته

من حتی میشناسم از دوستان که با پرستاری الان رفته انگلستان

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

😂😂میدونم چی میگی پسر خالم پرستاری هست کامل رها کرده رفته توی کار ازاد اما واقعا منم خیلی خسته شدم ...

خستگی هاتم تموم میشه بعد قبولیت سخت بگیر به خودت هیچ کی تاحالا از درس خوندن زیاد دور از جون همه نمرده ولی پرستاری و کلان پیرا هایی مثل اتاق عمل 30 سال باید تو اون فیلد سختی بکشی.انتخاب با خودتون من الان دار میگم اینده براتون چجوریه اگر نخونید اگر بخونید سه رشته تاپ قبول شید موفقیت خیلی بزرگیه که به خودتون اعتماد به نفس میده و شما رو از بقیه مردم جدا میکنه میتونه اینده یک نسل بعد شما رو تعیر بده

ببین عزیزم خیلی بستگی دارهخوب برای تو با خوب یکی دیگه متفاوتهمن حتی میشناسم از دوستان که با پرستاری ...

دورتون بگردم گفتم اگر خانواده پول دار ندارید.مهاجرت پول زیاد میخاد ازاد سازی مدرک پول زیاد میخاد

اگه از الان شروع کنم به خوندن فرهنگیان میارم ؟

شب امتحان ریاضی یا امتحانای دیگه راه میوفتادی دنبال بقیه که اگر تا فلان ساععت بخونم فردا نمرم چند میشه یا فقط میخوندی؟کسی از یک ثانیه دیگه خودش خبر نداره بخونی شاید بشه شایدم نشه کسی چه میدونه ولی اگه نخونی قطعا نمیشه اونو میتونم با اطمینان بگم

دورتون بگردم گفتم اگر خانواده پول دار ندارید.مهاجرت پول زیاد میخاد ازاد سازی مدرک پول زیاد میخاد

اون بنده خدا 36 سالش بود اگه بدونی چقدر کار کرد تا تونست خودشو جمع کنه تو تایم غیر کاری میرفت خونه ی افراد تزریقات انجام میداد سوند و ان جی میذاشت

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

اون بنده خدا 36 سالش بود اگه بدونی چقدر کار کرد تا تونست خودشو جمع کنه تو تایم غیر کاری میرفت خونه ی ...

من ترجیح میدم این سال هارو دوباره کنکور بدم برا یک رشته بهتر جون مهاجرت واقعا هیچی نمیدونم خیلی دارکه حمایت مالی ندارم همین که بتونم از پس شهریه نجومی دانشگاه کوفتیم بر بیام بسمه