2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست
خستگی هاتم تموم میشه بعد قبولیت سخت بگیر به خودت هیچ کی تاحالا از درس خوندن زیاد دور از جون همه نمرد ...

من یه نوزاد دارم بنظرت اگه تمام تلاشم رو بکنم پزشکی قبول شم بعدش از پس درساش درمیام یعنی میتونم هم بچه داری کنم هم درسای پزشکی بخونم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه نوزاد دارم بنظرت اگه تمام تلاشم رو بکنم پزشکی قبول شم بعدش از پس درساش درمیام یعنی میتونم هم ب ...

اره فدات شم هر جا کم اوردی ذکر بگو توکل کن به خدا بگو یا علی و شروع کن خدا میگه تو یک قدم بردار من هزار قدم برات بر میدارم تو بخون تا میتونی بخون خدا هم کمکت میکنه

من یه نوزاد دارم بنظرت اگه تمام تلاشم رو بکنم پزشکی قبول شم بعدش از پس درساش درمیام یعنی میتونم هم ب ...

حتی اگر بچت نزاشت یکم صبر کن بزرگ تر شه بتونی بزاریش پیش کسی اون موقع بخون من یک خانومی رو میشناسم تو 35 سالگی بعد کارشناسی مامایی خوند برا کنکور سر جلسه کنکور حالش به هم میخوره نمیتونه کنکور بده بعدا میفهمه بار دار بوده دقیق یادم نیست اینستا داری؟پیجشو برات میفران برو مصاحبشو ببین

دورت بگردم برام دعا کن از این افسردگی کوفتی نحات پیدا کنم

فدای تو بشم من یه مدت درگیرش بودم الان خیلی بهترم همینم باعث شد سال اول کنکورمو خراب کنم

حتما پیش یه روانپزشک خوب برو دارو درمانی کنه زودتر شرش از سرت کنده بشه

و اینکه خیلی سعی کن خودتو سرگرم کنی به چیز های مختلف میدونم سخته میدونم یه سری روز ها نمیتونیم از تخت بلندشیم حتی ولی کاری نمیشه کرد عزیز

امیدوارم خدا همه مونو عاقبت بخیر کنه

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

وای جدی توی دوماه میشه؟

گفتم که شبای امتحان راه میوفتادی دنبال بقیه که از الان بخونم فردا میتونم 20 بگیرم یا فقط شروع میکردی به خوندن؟الانم مثل شب امتحانه قشنگم انقدر بچگانه فکر نکنید

تو گوگل بزنیدمصاحبه سحر ناقوسی قبولی پزشکی ببینید لطفا

میای با هم شروع کنیم ؟

نه عشقم من گوشی بگیرم دستمم دیگه کلا از دست میرم

این چند روزم اومدم بخاطر این بود که سه ماه تعلیق بودم الان اومدم ببینم چخبره باز قراره برم

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗