2777
2789
عنوان

زنگ بزنم به مادر شوهر یا نه

179 بازدید | 14 پست

به هم رسیدنمون خیلی پر چالش بود 

به حدی که یه دوره ای حتی بلاکش کردم و به زور اومد منو برد حرف زد باهام و ....

تا جایی که آخر بهمن بله برون گرفتیم 

و رفت سربازی ، سه ماه آموزشی یزد داره ولی تو همین دو روز چهار بار بهم زنگ زده از پادگان 

قبل رفتن گفت که من نبودم هم به مادرم زنگ بزن و برو خونمون 

چون دل خوشی از این مادر نداشتم 

فقط گفتم باشه ولی خودت میدونی درگیرم خیلی و دوست دارم هر جا میرم تو هم کنارم باشی 

حالا تقریبا پنج روز گذشته و مادرش اصلا بهم زنگ نزده 

دوستا و آشنا ها هم وقتی میفهمم اصلا زنگ نزده میگن چه مادریهههه 

منم میگم بهتر حوصله درد سر ندارم 😂

شما فکر کنید بله برون من لباسی که خودمون روز مادر کادو دادیم رو پوشیده بود و سفید بود لباساش 

البته برام اهمیتی نداشت 

به نظرتون چیکار کنم زنگ بزنم حال و احوال یا نه 

تازه شروعشه

زنگ بزن دخترگلم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن به شوهرتم بگو زنگ زدیاخه من میزنگیدم به شوهرم نمیگفتم یبار گفتم اره دیروز مامانت میگفت و فلا ...

آره شاید برای اینکه تو چشمش خوب بیام هم خوبه