2777
2789
عنوان

بچم دختره خانوما یلحظع بیایید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
عزیزم خدا به دلت آرامش بده مقایسه خیلی بده ، پیش ما زیاد رسم سیسمونی نیس خوشبختانه ، طلا هم ندیدم بخ ...

اخه هممون یه شهرستان زندگی میکنیم 

همه مینشاسن همو 

تازه رسم طلا هم هست برای دختر 

به مامانت بگو هر چی وسعش میرسه بخره طلا لازم نیست تواین گرونی هر کسی یه وسعی داره مقایسه کردن نداره بچه مال شوهرت اون وظیفه تامین کنه نه پدر ومادرت این رسم سیسمونی بیخوده مگه وضع زنگی توو اون فامیلت مثل همه؟حرف مردم رااهمیت نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دوست مامانت چقد بیشعوره باز اصن هم فرقی توی قیمت نداره برا دختر عروسک میخری ب جاش برا پسر باید ی عالمه ماشین شارژی و آدم آهنی و... بخری 

برا پسر هم میشه طلا داد ی ونیکاد طلا میخری 

حتی ب مراتب شاید برای پسر هزینه بیشتر هم بشه

چند ماهته ؟ 

اگه طلاهات زیادن شاید بتونی یه تیکشو بفروشی و سیسمونی بخری 🤔 یا اینکه یکی دو تا از لباس مجلسیاتو بزار تو دیوار و بفروش و کسیم سراغشو گرفت بگو چاق شدم کوچیکم شد !!! 

خلاصه به نظرم خودت یکمی از پول سیسمونی رو جور کن ، یکمیشو مامانت بده ، یکمیش هم از شوهرت بگیر ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

من برای دوقلوهام فقط یه دودست لباس گرفتم که چون نارس دنیا اومدن اندازشون نبود کسی سیسمونی نگرفت کسی هم ابراز ناراحتی نکرد تا دوسالگی تو خونه اسیر بودم چون کالسکه نداشتن ببرم بیرون چرا ایقد درگیر چشم وهم چشمی هستید من که فکرنمیکنم چیزی ازدست داده باشم فقط خوشحالم که بچه هام سالمن وکنارمن همین 

نظرشمام محترمه