2777
2789
عنوان

بچم دختره خانوما یلحظع بیایید 🥲

149 بازدید | 19 پست

خانوما اصلأ به حال من فرق نداره دختر یا پسر 

؛ بخاطر دخترم حتی وحشتناک ترین چیزی که درمورد شوهرم فهمیدم رو بخشیدم؛)))

من دوران نامزدی و تازه عروسیم بخاطر جهیزیه خیلی حرف شنیدم 

به‌خاطر جهیزیه و وامش 

هعی شوهرم می‌گفت چرا کم خریدن یا می‌گفت پس کم خریدن چرا وام ازدواج تورو ندادن به من من قسط های جهیزیه رو بدم و حتی خودم قسط وام رو میدادم 

خلاصه‌ خیلی دعوا بود سر این من این وسط داشتم له میشدم حتی خودکشی هم کردم

بچه ها من بابای حمایتگر ندارم 

هم معتاده هم مریضه همم خونشون روستاس هم بداخلاقه

کلا حمایتگر نیست ...

خلاصه گذشت تا الان حامله شدم اونم هم‌زمان با عروس خاله شوهرم 

اونا وضع مامانش خیلی خوبه و خیلی هم حرف مردم براشون مهمه بخاطر اینکه کم نیاره کلی خرید دارع می‌کنه

بعد بچه ی اونم دختره 

سیسمونی ها مقایسه میشن من باز حوصله حرف ندارم 

فقط می‌گفتم کاش با اون حامله نمی‌شدم کاش حداقل بچه ی یکیمون پسر بود که وسیله ها مقایسه نشه 

چون بخدا انتظاری از مامانم ندارم

مامانم الان می‌گفت دوستش می‌گفته کاش بچه ی دخترت پسر میشد اونطوری خرج سیسمونی کمتر بود 

هم لباسا هم عروسکا 

دیگه نیاز نبود طلا بخری 

کاش پسر بود 

خیلی حالم خرابه :)

باهام حرف بزنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو شرایط توام ولی با اینکه بچم پسره بازم بابام نمیخوره چیزی البته حقم دارن ولی این وسط ماییم که نابود میشیم

ولی عیب ندارد خدا هست این روزام میگذره

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

چند وقتته

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

مقایسه خیلی بده ، پیش ما زیاد رسم سیسمونی نیس خوشبختانه ، طلا هم ندیدم بخرن مگر اینکه کسی خودش بخواد به عنوان هدیه بده ، میتونی اگه کسی چیزی گفت بگی که شما رسم سیسمونی ندارین؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

گور بابای حرف مردم 

تو بهترینم بخری باز مقایسه میشه پسر هم بود باز همین بود 

خدارو شکر کن سالم 

زندگیتو بکن دختر 

مردم هزارو یک گرفتاری دارن خودشو نباختن تو از الان این کارو کنی برای پس فردا سر هرچیزی بچتو میخواهی مقایسه کنی و به هرکسی این اجازه رو بدی 

هرچی حرف زد بگو من راضیم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

حق داری اما در آخر مهم نیست کدوم بچه سیسمونیش چه طوریه وقتی بزرگ تر بشن ادب و فرهنگ و تربیت شونه که اهمیت داره پس با این چیزا ذهنت رو خراب نکن

بعدم اگه پسر داشتی مگه میشد براش اسباب بازی نخری که الان نگرانی 

همه چی رو به اندازه براش بخر 

البته بازم هرجور صلاح میدونی من تجربه ای ندارم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱