2777
2789

واسه من قسمت های اولشو فیلمو آهسته کرده و من چون خودم کلا آدم آهسته ایم انگار دوبار آهسته شده🤣انگار ویدوچک می بینم

وقتی میخندم دهنم تو هوا مونده

یا اینکه تو فیلم همسرم از گلفروشی یه دسته گل زشت میگیره میاد ولی بعد دسته گلی که میده به من دسته گل خوشگل خودمه 🤣

شماچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سناریو داده بود که مثلا من تازه از خواب بیدار میشم قهوه میخورم دوش میگیرم لبلس خواب در میارم و میکاپ میکنم میرم رو تراس یهو میبینم عهههههه داماد با دسته گل اومده توی حیاط خونس

منم خوشم نیومد خداروشکر قبول نکردم این کلیپو

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

من بچه بودم موقع ازدواج تمام مدتی که بیرون بودیم و تو ماشین و دم تالار و خونه این شنل لباس عروس انداخته بودم رو صورتم  که کسی نبینتم فیلم بردار هم همونجوری ازم فیلم گرفته نزدیک بود برم تو جوب . نمیدونم چرا نگفت این لامصبو ببر بالا 😐😐

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

من بچه بودم موقع ازدواج تمام مدتی که بیرون بودیم و تو ماشین و دم تالار و خونه این شنل لباس عروس اندا ...

فک کنم پکیج معمولی برداشتین و اینجوریه که میزارن همه چیز، طبق روال عادی خودش پیش بره که به نظرم قشنگ تره تا سناریو بچینن