2777
2789

من خیلی خونه نمیمونم

امروز خونه بودم

بحث ازدواج شد ،مثل همیشه 

گفتم من خیلی خوبم هر موقع بخوام بهترین موقعیت ها هست و اصلا نمیخوام فعلا بهش فکر کنم، گفت تو خودتو چطور میبینی خیلی اعتماد به نفس الکی داری

قشنگ زد شستم و پهنم کرد روی بند🌚😂

حالا واقعا این اعتماد به نفس ولو کاذبش بده ؟ من جدی خودمو دوست دارم و حس میکنم خیلی خوب و کافی ام

ولی مامانم همیشه خلافشو میخواد بهم ثابت کنه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همین طور:))ولی موقعیت های عالی همیشگی نیست من میگم ازدواج هم نکردم مهم نیست جونم که به ازد ...

من درک نمیکنم واقعا 

ولی من ۱۸ سالمه همش، دقیقا منم خیلی ازدواج رو حیاتی نمی‌دونم 

مامانم منم همین طوره هیچ وقت از خوشگلیام تعریف نکرده باید از زبون مردم کوچه خیابون بشنوم

این خیلی حس بدیه واقعاا، من ناراحتم که مامانم من رو کم میبینه و نه تنها کم میبینن دوست داره منم خودمو کم ببینم 

این خیلی حس بدیه واقعاا، من ناراحتم که مامانم من رو کم میبینه و نه تنها کم میبینن دوست داره منم خودم ...

شاید به خاطر اینکه نسل مامان هامون کم توقع و قانع بودن اون زمان طرز فکر من خودمو دوست دارم معنی خودخواهی و خودشیفتگی میداد حالا من شما رو نمیشناسم ولی ممکنه به خاطر سن کمت واقع بین نباشی و فکر کنی فوق العاده ترین چیزها قراره همیشه سر راهت قرار بگیره همه این احتمالات هست

شاید به خاطر اینکه نسل مامان هامون کم توقع و قانع بودن اون زمان طرز فکر من خودمو دوست دارم معنی خودخ ...

نمی‌دونم شاید ، ولی من واقعا خود خواه نیستم، فقط خودمو خوب و کافی میدونم

و خب چرا بهترین ها سر راهمون قرار نگیره؟

نمی‌دونم شاید ، ولی من واقعا خود خواه نیستم، فقط خودمو خوب و کافی میدونمو خب چرا بهترین ها سر راهمون ...

نه میگم نسل های قبل دوست داشتن خودشون رو برابر با خودخواهی میدونستن و از اون طرفم گفتم که نمیشناسمت شاید به خاطر سن کمی که داری گفتم فراتر از اون چیزی که هستی رو میخوای 

نه میگم نسل های قبل دوست داشتن خودشون رو برابر با خودخواهی میدونستن و از اون طرفم گفتم که نمیشناسمت ...

درسته 

چند سالت۶

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)