2789
عنوان

دوستی ندارم

191 بازدید | 37 پست

دوستی ندارم باهاش ست کنم همه دوستام اصلا روحن من یه دوست میخوام از صبح تا شب چت کنیم تا ابد جوری که هیچکس جلومون نگیره مجازی هم نمیخوام تو واقعیت اما گیر نمیاد هرکی دیدم بد بود کلا هرکی تو مدرسه دانشگاه کلا سرد بود کلا... 💔چرا من تنهام.. هرکی میاد پیشم حوصله اش سر میره... چرا؟... جدی چرا... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یبار یکی امد خونمون یک ساعت نشد گفت میرم خونه حوصله ام سر میره کلا حوصله همه پیشم سر میره چرا.. 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندسالته

چیکار به سن داری... 

سعی کن دوستاتو بشناسی و بدونی چی دوست دارن و چی دوست ندارن

وقتی کامل بشناسیش دیگه نه حوصله تو از اون سر میره نه حوصله اون از تو.

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

منم همینم بیشتریا همینن فقط با خواهر داشتن میشه همچین رابطه ای رو تجربه کرد

💔😭😭😭چرا تنهام چرا همه اینجورین فقد منم کع همچینم

سعی کن دوستاتو بشناسی و بدونی چی دوست دارن و چی دوست ندارنوقتی کامل بشناسیش دیگه نه حوصله تو از اون ...

میشناسم از جونم بیشتر کلا سردن نه جواب هیچی نمیدن کلا همه اینجوری شدن حتی مامانمم همینه

پیدا میشه قشنگم❤️❤️🥲برای منم اینطوری بود الان یه دوستی دارم که عشقهههه🥹🥹😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از کجا یه ادم بشدت درونگرا چجوری پیدا کنه اخه 😭💔

من هستم

اما مجازی نمیشه 😭💔

منم قبلا دوست مجازی داشتم یک روز نبودم پیوی ۱۰۰۰۰۰پیام یادش بخیر چقد خوب بودن الان اوناهم سرد شدن 😭💔

کلا مجازی خوشم نمیاد واقعیت فقد