2777
2789

چند ماه عفوت قارچی دارم دکتر هم رفتم کلی دارو خوردم شستشو واژن انجام دادم بازم خوب نمیشم درسته میگن عفونت قارچی تو اوایل بارداری باعث سقط جنین میشه اگه الان باردارم باشم به خودم شک میدم باردارم یعنی ممکنه سقط شه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عفونت قارچی شدیدم فقط وفقط با یه جلسه پلاسما تراپی درمان شد عالیه حتما انجام بدید پلاسماتراپی یا اوزون تراپی با گاز اوزن قارچ ها ریشه کن میشن و بستگی به شدت عفونت چندجلسه دکتر انجام میده من یه باهمون جلسه اول خوب شدم ..بعد دکترم برام قرص فلوکونازول و پماد گیاهی میکوزین داد که دیگه عودم نکنه ولی من با همین یه بار پلاسما ترشحاتم ازبین رفت 

بعیدمیدونم حامله باشی عفونت قارچی شدید محیط واژنو جوری میکنه که اصلا اجازه رسیدن اسپرم به تخمک نمیده ...

وایییییییی خدا چیکار کنم آخه 😭😔 قرصی نمونده نخورم 

ازمایش قندخون دادی ؟دورازجون شاید دیابت داری که خوب نمیشی ؟

دوم‌ اینکه وقتی عفونت قارچی مقاوم داری این یعنی بدنت دیگه مقاوم شده به داروهای روتین  معمولا باید کشت بگیرین ازت و ببری ازمایشگاه‌ نوع قارچ مشخص بشه و داروی تخصصی همون قارچو بگیری