2777
2789

والا اینجور ک من فهمیدم برو ی بار دیگه پیش شوهرت قشنگ سرو صدا هم کن ک شوهرت لذت ببره بقیم بفهمن بی حیایی نیست شوهرت بوده😋😋😋😂😂😂

الانم برو حمام اوازم بخون زیر دوش ک بقیه مطمئن شن چیکار کردی

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوااااابه!

هاننن.بیدارش کن.چه خجسته.هرچند مردا اکثرا بیخیالن.ماها همه چیو جدی میگیریم😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

خدا خیلیی مهربونه. چرا اینقدررر با خدا موذبین؟؟ خیلی راحت بخواب فردا برو حمام بعدم نماز بخون. مطمین باش خدا از حث الله میگدره که حق خودشه ولی از اینکه شما مردم ازاری کنی و بقیه بیدار بشن با سر و صدا نمیگذره چون حقالناسه. 

لینم فتوای اسلامیش بودااا خخخخ

خدایا کمکم کن
خوااااابه!

استارتر ٧٠٠نفر بازديد از تاپيكت هست 

ديگه همه فهميدن 

مهمونات گناه كردن اونا هم بدونن ، اشكال نداره ، برو حمام 😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

از نظر خانواده ماهم جالب نیست و بی حیایی میدونن به خاطر همین تموم سعی ما اینه هرجای غسل واجب نشیم ولی اگه پیش بیاد حتما به قول دوستان توی دسشویی هم شده غسل میکنم 

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

والا خواهر یک دقیقه هم دوس نداشتم جای تو باشم 😥... من عقد بودم مکافات داشتم . خونه پدرشوهرم بودم نمیدونستم چیکار کنم خواهر و برادرش هم مجرد بودن و اتاقشون چسبیده به حمام.

میرفتیم خونه خودمون حموم میکردیم. خدا منو ببخشه که مجبور میشدیم نمازمون قضا بشه . ولی به نظرم بهتر از این بود که بعدن این خانواده شوهرم برام حرف دربیارن و بگن نصفه شبی رفت حموم   😒😓  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خوااااابه!

الان من بگم چرا سر شب نرفتین یه گوشه کناری.......که حداقل قبل خوابیدن بقیه برید دوش بگیرید بده؟؟😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

استارتر، شرعی رو نمیدونم
ولی کلا، ما که نمیدونیم خونوادهء همسرت، طرز فکرو فرهنگشون چجوریه
ممکنه تو یه خانواده ای موضوع زیاد مهمی نباشه، و شما خودت داری خجالت میکشی و خودتو اذیت میکنی
 ولی تو یه خانواده ای به قول بچه ها ضایع باشه، و فرهنگشون فرق کنه
خودت باید بسنجی

خدا خیلیی مهربونه. چرا اینقدررر با خدا موذبین؟؟ خیلی راحت بخواب فردا برو حمام بعدم نماز بخون. مطمین ...

افرييييين 

يه رساله بده ها ،داري حروم ميشي 😂😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي