2777
2789
من باشم هیچ وقت این کارو نمیکنم😖😖

منم...

واقعا خیلیییی شرایط سختیه

خیلیییییی

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبصره. چنانچه صبر كند تا وقت نماز تنگ شود ـ اگر چه  گناه  كرده ـ تيمم او در آن هنگام صحي ...

اينجوري انگار داره خودش رو گول ميزنه كه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من اکه بودم میزاشتم صبح میرفتم اگه بمیرمم حاظر نیستم پیش برادرشوهرم نصفه شب برم حموم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بی خیال اره خیلی زشته خب بذار صبح برو  چ واجبه الان بری حموم بعدش اونم تصور کنه ک چی شده خیل ...

نماز صبحش چی میشه

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
آخه بدبختی اینه که تا فردا شب هستن خونمون

بچه کوچیک داری؟؟

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

اسلام یه چیزی رو میگه بعد جالبه راه گول زدنشم میگه 

مثلل نمیگ که اگر واقعا سختت بود این بار رو عیب نداره و یا بزار صبح برو. 

میگ باید حتمااا اللن بری ولی راهش گول زنکش اینه که صبر کنی تا وقت نماز تنگ بشه مخصوصا. بعد تیمم کنی 

واقعا این جای اسلام رو خیلی مخالفم که هر گاری رو قانونشو میگه بعد راه فرارشو با گول زدن و ... باز میکنه. 

خدایا کمکم کن