2777
2789

بابا خود اسلام گفت حیای بی جا نداشته باشید این غسل الان بر ایشون واجب شده تره نماز صبحشم قضا میشه

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینه بیا به اقاااا بگوو

واقعا اقایون بعضی موقع ها بعضی جاها بعضی درخواستا دارن که ادم اصلا نمیدونه رد کنه یا نه😅😅😅

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
نماز صبحش چی میشه

همون تیمم کنه...یا قضاشو بخونه...چ اشکالی داره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
دسم اسلام یه چیزی رو میگه بعد جالبه راه گول زدنشم میگه  مثلل نمیگ که اگر واقعا سختت بود این با ...

اسلام نگفته تبصره ها رو.بزرگان گفتن😏اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

من بنا به دلایلی یبار تو دسشویی غسل کردم با یذره آب 

چون مجبور بودم برا نماز صبحم

عقد بودیم

چون میشه با یذره آب هم غسل کرد فقط یکم طول میکشه حتما هم نبایذ بری حموم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
آخه بدبختی اینه که تا فردا شب هستن خونمون

الان نرو وقتی فهمیدی همه خاب ان برو مثلا یه ربع به  ادان صبح اصلا هم ضایع نیست اصلا بهتره دوتایی باشوهرت برید  که کسی هم متوجه نشه 

نماز صبح!!

واس اون تیمم کن یا قضاشو بخون...

نمیدونم من ک بخاطر اینکه حیای زیادی دارم هیچوقت حیام رو فدای نماز اول وقت نمیکنم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
دسم اسلام یه چیزی رو میگه بعد جالبه راه گول زدنشم میگه  مثلل نمیگ که اگر واقعا سختت بود این با ...

اخه اينا رو كي بگه هم مهمه 

وگرنه خودمون رو ميخوايم گول بزنيم يا استغفرالله خدا رو 

صبر كنيم تا وقت اذان كه وقت تنگه بعد تيمم كنيم ؟؟!!!! 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي