2777
2789

نجس موندن اصلا.خوب نیست هیچ ربطی هم.نداره که شمانماز میخونی یانه.حالاببخشید بردارشوهر یاکس دیگه همیشه نمیدونه شماچیکارمیکنی حمام بری تابلو؟پاشوبروحموم بعدشم بقیه انقد فکروخیال دارن این یادشون نمیمونه شمارفتی حمام

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسلام یه چیزی رو میگه بعد جالبه راه گول زدنشم میگه  مثلل نمیگ که اگر واقعا سختت بود این ...

بعضی چیزا دستور اسلام نیس

دستور ی سری از اقایون طلاب هس!

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
دسم اسلام یه چیزی رو میگه بعد جالبه راه گول زدنشم میگه  مثلل نمیگ که اگر واقعا سختت بود این با ...

دقيقا.  یا مثلا یه اخوندی تو تی وی میگفت اگه دوست نداشتی روزه بگیری تا مثلا کرج برو.. اونجا یه چیزی بخور بعد با مترو برگرد. کم هزینه هم هست... چه حرفااااا

قضاشو میخونه

مگه میشه الکی نماز رو قضا کرد کلر درستی نیست انام صادق ع میفرمایند اگر نماز قضا شود و تمام دنیا را صدقه بدهی جبران آن نماز قضا نمیشود البته منظور از قصد قضا کردن هست 

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
خودت رو بزن به اون راه اصلا فکرش رو هم نکن میدونم سخته ولی کاری نمیشه کردش احتمالا همه الان خواب ان ...

انشالله..
ولی نصفه شب، باز کردن آب حمام، رفتن به حمام، یعنی کسی نمیشنوه نمیفهمه! احتمالش از ضعیفم ضعیفتره

الان نرو وقتی فهمیدی همه خاب ان برو مثلا یه ربع به  ادان صبح اصلا هم ضایع نیست اصلا بهتره دوتای ...

فكر كن همون موقع هم يكي بيدار شه 

ببينه دوتايي از حمام ميان بيرون 😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
الان نرو وقتی فهمیدی همه خاب ان برو مثلا یه ربع به  ادان صبح اصلا هم ضایع نیست اصلا بهتره دوتای ...

ههه با شوهرش بره ک تابلو تره

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
چجوری؟!!!!!!

قبلش حموم رفته بودم یعنی مثلا بعد از ظهرش بعد نصفه شب برا غسل آب گرم رو باز کردم و اول نجاستارو پاک میکنی بعد تو غسل باید آب به همه جا برسه فقط شستن و کلی آب هدر دادن نیست که همین که نجس نباشی و سریع با یبار آب ریختن و دست کشیدن حله 

آب رو کم باز کنی هم زیاد سروصدا نمیشه تابلو بشه😋😝

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور