2777
2789

به نظرتون

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

از من

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن یک اردیبهشتی ازهمه زنها غیرمن خوشش میاد

میگن خیلی متعهد و ووفادار آن که

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

هیکلش خوب باشه ازش تعریف کنه زیاد بهش رو نده یعنی زیاد شوخی نکنه زیادم خشک نباشه سنگین رفتار کنه به پوستش اهمیت بده مهربون باشه بهش اهمیت بده زیاد مثلا بهش بگم عزیزم .عشقم نفسم .نگرانت بودم . فدات شم ...

حرف گوش کن مهربون شاخ نباشه اصلا .اگه به حرفش باشه واسش هر کاری میکنه

کراش ات اردیبهشتی باشه چیکار کنی جذب بشه؟؟؟

همسرم اردیبهشتیه

انگار یه فرشتست واقعا بدون نقصه حتما بچسبید به مردای اردیبهشتی 😂 البته شوخی میکنم واقعا ماه تو شخصیت نقشی نداره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
سرسوزن وفادارنیست لاشی لاشی البته به ماه نیست واقعا

درونگرا و مغروره؟؟