2777
2789

هر وقت لازم داشته باشم 

وقت نداره 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا من تازه مانتو شلوار و کیف و کفش و روسری گرفتم دوباره قبل از عید هم همین چیزها رو میگیرم لباس خونه هم دو سه ماه یکبار البته چون دیر به دیر میرم بازار واسه همین دیر به دیر هم خرید میکنم خودم خیلی زیاد دوسدارم زود به زود برم خرید عاششششق خرید کردنم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

هروقت نیاز داشته باشم همه رو میشینم مینویسم و لیست میکنم  میرم بازار.و حسابی خرید میکنم.😊

گاهی هم پیش اومده چیزی نیاز نداشتم وهمینجوری بیرون لباسی کفشی چیزی خوشگل دیدم به دلم نشسته خریدمش 😄. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸