2821
2789
عنوان

رباط صلیبی

98 بازدید | 7 پست

کسی تجربه پارگی رباط صلیبی داشته؟؟؟؟

میشه بگین چجوری بوده یا بعدش که فهمیدین چه مراقبت هایی باید انجام میدادین یا فیزیوتراپی رفتین یا هرچی

از سکو افتادم اصلا نمیتونم راه برم دکتر گفته احتمالا رباط صلیبیت پاره شده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامانم رباطش پاره شد عمل کرد آخرش

چون رباط پاره شده بود گاهی اوقات استخون ها میگرفت بهم از شدت درد بیحال میشد ذر آخر عمل کرد تعدیض رباط کرد

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

مامانم رباطش پاره شد عمل کرد آخرش چون رباط پاره شده بود گاهی اوقات استخون ها میگرفت بهم از شدت درد ب ...

راسته که دیگه نمیتونه چهار زانو بشینه و از پله و اینا بالا بره؟

راسته که دیگه نمیتونه چهار زانو بشینه و از پله و اینا بالا بره؟

نبابااا بعد عمل چندماه فیزیوتراپی میری راحت میتونی بری بیایی ماخونمون 18 تا پله داره مامانم هر روز میره میاد چهار زانو میشینه باشگاه فیتنس هم کار میکنه

اگه میتونی بری تهران برو پیش دکتر طاهر اعظم عالیههه یعنی تضمین میکنه عملشو هیچ دردی هم نخواهی داشت فقط گرونه یکم زیادتر از بقیه میگیره

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز