2777
2789
عنوان

تقویت اسپرم و اسپرم ضعیف

72 بازدید | 9 پست

سلام عزیزای دل 

همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه 

من دوقلو پسر می خوام 

برای دوقلوی هم اسپرم مرد باید خیلی قوی باشه 

البته که همه چیز به دست های توانای خداست 

اما اگر قرصی می شناید که برای افزایش حجم و تقویت اسپرم خوب باشه بهم بگید ممنون می شم 

دارویی های گیاهی داره و مصرف هم می کنه 

من الان می خوام براش قرص بگیرم اما نمی دونم چی براش خوبه، چی بگیرم‌؟

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

قرص نمیدونم اما میدونم نخود آب پز وحشتناک واسه مرد خوبه وحشتناک فامیل مون جواب گرفت 

خرما موز هم خوبه اما نخود معجزه ست

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نمیدونم اما میدونم نخود آب پز وحشتناک واسه مرد خوبه وحشتناک فامیل مون جواب گرفت خرما موز هم خوبه ...

نخودم رو ۱۲ ساعت جوشوندم ولی باز سفت 

چه کار کنم؟ 

تقویت اسپرم فقط دنبلان گوسفند..چند قلوزایی آمپول hmg

کی باید برم بزنم؟

به دکتر بگم برام می زنه ؟

قبول می کنه؟

آمپول رو 

دنبالان که خیلی می خوره تاثیر نداره

نخودم رو ۱۲ ساعت جوشوندم ولی باز سفت چه کار کنم؟

در کل نخود سفته اگر زود پز ایمنی داری به زودپز انجام بده 

ولی از این به بعد با آب سرد خیس نکن با آب جوش نخود خیس کن میگن بهتره

ولی برخی از نخود ها واقعا خودشون دیرپز و ناپزا هستن 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

اگه دستورات غذایی کامل و علمی میخواید ، تو گوگل سرچ کنید { تقویت اسپرم_ افزایش توانائی جنسی دکتر عنایت الله ایزدی } و دستورات غذایی و تغییر سبک زندگی را آنطور که نوشته اجرا کنید تا در حد معجزه  تغییر را احساس کنید.