2777
2789
عنوان

غیبگو

56 بازدید | 3 پست

بچه ها من اصلاااا به فا ل و این‌ چیزا  اعتقاد ندارم اما الان یادم اومد حدود هفت سال پیش بود یکی رو توی یه گروه تلگرامی پیدا کردم با دوستم سر مسخره بازی گفتیم بزار بگیره ببینیم چی میگه الان که هفت سال گذشته یادم میاد تقریبا صد در صد حرفاش درست بود خیلی عجیبه اینا از کجا میفهمن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیا گفت

خیلی چیزا گفت همه رو‌ یادم نیست مثلا گفت یه سفر پیش رو‌ داری همون چند روز بعد یه سفر کوتاه که اصلا فکر نمیکردم برام پیش اومد و خبر یه طلاق و یه عروسی می‌شنوی واقعا یه طلاقیکه اصلا انتظار نداشتم شندیم ‌و یه عروسی‌ شد تو‌ نزدیکانم حتی یکی رو‌چند سال بود دوس داشتم پرسیدم راجع بهش گفت بهش نمیرسی یا برسی هم بیوفایی میکنه و‌من اصلا فکر نمیکردم بتونم با اون آدم ارتباطی ایجاد‌کنم ولی یه صحبتهایی یه سال بعدش با هم‌داشتیم و‌ابراز علاقه کرد‌ اما دوامی نداشت و‌بیوفایی کرد‌واقعا. یا مشخصات همسر ایندم‌ رو‌گفت من فراموش کرده بودم چهار سال بعدش که ازدواج کردم تازه یاد اون افتادم‌و‌واقعا مشخصات همسرم بود

2790
2778
2791
2779
2792