2777
2789
نه نگو خدانکنه خداروشکر یه گندی بالاآووردن که دیگه جای بخشش نداره فقطم بارداریم این وسط بود که اونم ...

چیزی ک ثابت شدس واسه من اینه ک مردا هیچ جوره بیخیال ننه هاشون نمیشن اونم واسه همیشه !!!!

چیزی ک ثابت شدس واسه من اینه ک مردا هیچ جوره بیخیال ننه هاشون نمیشن اونم واسه همیشه !!!!

اگه یادننه جونش بیوفته بایدقیدمنوزندگیشوبزنه خودشم خوب میدونه این توبمیری ازاون توبمیریا نیست😊

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

امشب تصمیم گرفتم تا مجبور نشم دیگه نرم

همشون سگن 

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

ما تا قبل عقد و وقتي هنوز دوست بوديم هر روز ولي بعد عروسي هفته ايي يكي يا دوبار البته به من باشه هر روز ولي خوب شوهرم آدم مراعات كنيه ميگه مزاحمشون نشيم 😁😁😁

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من نامزدم   تایم دقیقی نداره  20 روز یکبار دوهفته  حتی 40 روزم شده فامیل هم میشیم  یه جورایی ولی قراره بعد ازدواج تویه آپارتمان باشیم ولی باهمسرم توافق کردیم هفته ای یکبار

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
خوب نوه ها تقریبا هرشب اونجان و پسر منم میتونه باهاشون بازی کنه و شاد باشه و اجتماعی شه. شوهرمم خیل ...

پشیمون میشی اونه نگیر کنارشون

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من که نه مادرشوهردارم نه پدرشوهرنه خواهرشوهر ازاد ازادم فقط یه جاری دارم که اونم قهره اصلا ندیدمش تا ...

من حواهر شوهر ندارم ولی یه جاری  بزرگتر از خودم دارم که متاااااسفانه اونم تو همون آپارتمانه 😂😂😂😂😂شوهرم میگه ماهی تورو جان من  دوریو دوستی میگم  منم بخواب ورودیه در نمیزاره  😂😂😂😂

بنام خدا  من مادر شوهرم رو دوست میدارم و پدر شوهرم ، ولی خوار شوهر عوق انقدر پخیل مگه داریم مگه میشه میخوام سال به سال نبینمشون😎😈

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.
بنام خدا  من مادر شوهرم رو دوست میدارم و پدر شوهرم ، ولی خوار شوهر عوق انقدر پخیل مگه داری ...

پدر شوهرا خیلی خوبن😂😂😂😂مادر شوهرام خدایی بد نیستن   مادر شوهر من خیلی زحمت بچه هاشو میکشه  هر از گاهی یه تیری میزنه به من  ولی من  بخاطر  نامزدم رد میدم