2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهرا خیلی خوبن😂😂😂😂مادر شوهرام خدایی بد نیستن   مادر شوهر من خیلی زحمت بچه هاشو میکشه & ...

اون تیر هم با مهربونی رد میشه 😍 خدایی که ما تا حالا بدی ندیدیم ازشون خدا رو شکر

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.

عزیزمن بعداز دوماه ونیم یه بار میرم نیم ساعت میشینم.چون پدر شوهرم فوت شده مادرش تنها زندگی میکنه  شوهرم ۴ روز یا ۵ روز یه بار میره یخچالشو چک میکنه واسش خرید میکنه میزاره تو یخچال ولی دیگه  نمیشینه .کلا مادر شوهرم سرده محض همین شوهرمم جذبش نمیشه فقط از سر وظیفه و احترام میره خرید میکنه براش البته اونم با پول خود مادرش.

برا رفت و امد نباید از دیگران راهنمایی گرفت زیاد چون هرجایی عرف خودشو داره. من هفته ای یبار میرم.و ...

شوهرم هروز دوبار یا سه بار میره منم هفته ای یکبار ولی هفته ای یکبار که میرم دعوام میکنن که چرا دیر میای اینجوری نیست که دوستم داشته باشن میخوان اذیت کنن خیلی اذیتم میکنن دوست ندارم هرروز برم

شوهرم هروز دوبار یا سه بار میره منم هفته ای یکبار ولی هفته ای یکبار که میرم دعوام میکنن که چرا دیر م ...

عزیزم شما لازم نیست هر روز بری.

شوهرت بره که بچشونه و بیشتر خواهانشن.

بهتره سر خودتو تو خونه با درس یا کتاب یا کار هنری و یا اگه بچه دارید با بچه گرم کنید و بهونه بیارید هر دفعه.

گفتن چرا نمیاید بگید هرکسی گرفتار زندگی خودشه و دوست ندارم بیشتر از این مزاحمتون بشم.

چندبار که محترمانه گفتید فکر نمیکنم ادامه بدن

عزیزم شما لازم نیست هر روز بری. شوهرت بره که بچشونه و بیشتر خواهانشن. بهتره سر خودتو تو خونه با در ...

اونا یه دفعه هم من رو برای شام یا ناهار ددعوت نکردن فقط میخوان من برم اونجا که تیکه بپرونن یا مثلا بگم هر چی ما گفتیم باید انجام بدی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792