2777
2789
یه باره دیگه برای یه عمر خلاص میشی ارزش داره برو .مثل تو هزاران هزار میبینن

لیزر که یکبار برای یک عمر نیست حتی با لیزر هم برمیگرده بعد یه مدت 

فقط دیگه نباید موهارو شیو کرد 

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر که یکبار برای یک عمر نیست حتی با لیزر هم برمیگرده بعد یه مدت  فقط دیگه نباید موهارو شیو ک ...

ولی من هر کی و دیدم دیگه بر نگشته . حتی خود من 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من برای صورتم ۶جلسه رفتم عالیییی بودا ولی الان ۸ماهه نرفتم صورتم کامل پرشده دوباره 

بهتره چند جلسه بری لیزر ریشه ی موها نرم تر شد برو اپیلاسیون 

در کل دیگه ژیلت رو فراموش کن 

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
چجوریه چند دفعه باید بری کلش رو میشه لیزر کرد

معمولا هفت هشت جلسه طول میکشه بستگی به موهات داره .همه جا رو میشه لیزر کرد دیگه سر تا پا 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ولی من هر کی و دیدم دیگه بر نگشته . حتی خود من 

من زیاد رفتم مرکز لیزر 

۸۰درصد خانوما میگفتن برمیگرده 

فقط باید دیگه شیو نکرد راه چاره ش همینه 

من زیاد رفتم مرکز لیزر  ۸۰درصد خانوما میگفتن برمیگرده  فقط باید دیگه شیو نکرد راه چاره ش ...

نمیدونم والا . من واقعا ندیدم تو اطرافم همه راضی بودم مثلا خواهر من صورتش مثل مردا ریش داشت ده ساله لیزر کرده تا الان یا خود من جاریم دوستم 

نمیدونم والا . من واقعا ندیدم تو اطرافم همه راضی بودم مثلا خواهر من صورتش مثل مردا ریش داشت ده ساله ...

اسم دستگاهش چی بوده ؟

نمونه ش خوده من 

صورت من برگشت 

ولی بدنمو تو خونه خودم با موم خشابی تمیز میکنم خیلی راضیم 

اسم دستگاهش چی بوده ؟ نمونه ش خوده من  صورت من برگشت  ولی بدنمو تو خونه خودم با موم خشا ...

اسمشو نپرسیدم پیش دکتر زیبایی رفتم