تیکتاک مدیر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 668 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 32 پست موهای زائد چه رووشی بهتره شمع خیلی درد داره چکار کنم میخوام خیلی تمیز باشم شوهرم خیلی حساسه چیکار کنم 1396/10/18 | 01:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraneh97 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 191 بهترین و بی خطر ترینش لیزره.اولش خجالت داره ولی تو جلساتی که میری عادی میشه.بعدش که بری پشیمون میشی میگی کاش زودتر اومده بودم
khoshkam عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1187 یه باره دیگه برای یه عمر خلاص میشی ارزش داره برو .مثل تو هزاران هزار میبینن لیزر که یکبار برای یک عمر نیست حتی با لیزر هم برمیگرده بعد یه مدت فقط دیگه نباید موهارو شیو کرد خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
تیکتاک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 668 با لیزر کااااملل و برای همیشه از بین میره؟؟؟!! کسی امتحان کرده با چند دفع کلا از بین میره
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 لیزر که یکبار برای یک عمر نیست حتی با لیزر هم برمیگرده بعد یه مدت فقط دیگه نباید موهارو شیو ک ... ولی من هر کی و دیدم دیگه بر نگشته . حتی خود من Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
دخـترِاردیــبـهشـتی عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 589 کسی امتحان کرده با چند دفع کلا از بین میره سوال منم هستتتت ،ایهالنااااس بیایید جواب بدین ،ثواب داره هااا
khoshkam عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1187 من برای صورتم ۶جلسه رفتم عالیییی بودا ولی الان ۸ماهه نرفتم صورتم کامل پرشده دوباره بهتره چند جلسه بری لیزر ریشه ی موها نرم تر شد برو اپیلاسیون در کل دیگه ژیلت رو فراموش کن خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 چجوریه چند دفعه باید بری کلش رو میشه لیزر کرد معمولا هفت هشت جلسه طول میکشه بستگی به موهات داره .همه جا رو میشه لیزر کرد دیگه سر تا پا Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
taraneh97 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 191 کسی امتحان کرده با چند دفع کلا از بین میره ۵ جلسه.البته تعداد جلساتش بستگی به مو خودتون داره ولی کلا همه همون ۵الی ۷ جلسه رو میرن
khoshkam عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1187 ولی من هر کی و دیدم دیگه بر نگشته . حتی خود من من زیاد رفتم مرکز لیزر ۸۰درصد خانوما میگفتن برمیگرده فقط باید دیگه شیو نکرد راه چاره ش همینه خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
تیکتاک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 668 سوال منم هستتتت ،ایهالنااااس بیایید جواب بدین ،ثواب داره هااا من که امشب اومدم باشمع بردارم پدرم در اومد بدنم میسوزه یک ردیف هم بیشتر نشد چکار کنم
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 من زیاد رفتم مرکز لیزر ۸۰درصد خانوما میگفتن برمیگرده فقط باید دیگه شیو نکرد راه چاره ش ... نمیدونم والا . من واقعا ندیدم تو اطرافم همه راضی بودم مثلا خواهر من صورتش مثل مردا ریش داشت ده ساله لیزر کرده تا الان یا خود من جاریم دوستم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
khoshkam عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1187 نمیدونم والا . من واقعا ندیدم تو اطرافم همه راضی بودم مثلا خواهر من صورتش مثل مردا ریش داشت ده ساله ... اسم دستگاهش چی بوده ؟نمونه ش خوده من صورت من برگشت ولی بدنمو تو خونه خودم با موم خشابی تمیز میکنم خیلی راضیم خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 اسم دستگاهش چی بوده ؟ نمونه ش خوده من صورت من برگشت ولی بدنمو تو خونه خودم با موم خشا ... اسمشو نپرسیدم پیش دکتر زیبایی رفتم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 ازین دکتر های زیبایی که کار بوتاکس و پروتز هم انجام میدن Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️