2777
2789
عنوان

خستم دیگه از زندگی

433 بازدید | 31 پست

۹ماهه عقدم.صورتی سبزه معمولی با زیر چشام گود و سیاه هست.از خودم بدم میاد آرایش بلد نیستم آرایش رو صورتم نمیشینه زود جذب پوستم میشه انگار که ۱کیلو روغن ریختم رو صورتم. هییچ بلد نیستم نه آشپزی نه کار هنری. دیپلمم ندارم. پیش شوهرم اعتماد به نفس ندارم میگه کاش حداقل خوشگل بودم کاش یه کار چیزی بلد بودم. جاریم ماشالله همه چی تمومه زیبا. با استایل. همه کاری بلده آرایشی و آشپزی و اینا حرف زدنش عالی. بعضی وقتا به خودم میگم شوهرم حیف شده. پولم ندارم برم یکم به خودم برسم ۲ماهه سرکار نرفته بره هم من خجالت میکشم ازش پول بگیرم

دوس دارم برم سرکار نمیزاره میگه اینکارا خوشم نمیاد پاساژ و منشی و اینا ولی واس من خوبه من دارم تو خونه افسرده میشم میخوام با ادما معاشرت کنم دوست پیدا کنم چکار کنم بچه ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد گرفتن یه هنر هزینه می خواد 

مثل وقت و انرژی و گاهی پول 

الان با کمک اینترنت همه کاری میتونی یاد بگیری فقط اراده می خواد 

برو باشگاه حتما پیگیر یه هنر به درد بخور مثل خیاطی هم باش 

بعد ببین چه اعتماد به نفسی بگیری 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

حتما یه خوبی داشتی ک شوهرت اومده سمتت وباهات ازدواج کرده خودتو دست کم نگیر 

حتما همه ک نباید زیباییشون ۲۰باشه توهم میتونی باتمرین بهتربشی

رو دسپختت وخونه داریم تا نرفتی سرزندگی میتونی کارکنی

رو اعتماد به نفست کار کن. صد درصد زیبایی هم داری‌ . حرف شوهرتون گوش گن. کار برا زن خوب نیست.بشین خونه عشق کن. سریال نگاه کن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

از الان به بعد همه کارهای خونه رو خودت تنهایی انجام بده تمرین کن از تو اینترنت هم چیزایی که بلد نیستی رو یاد بگیر .. بعد هم با کسی که شغل ثابت نداره ازدواج نکن ‌.. مرد بی پول به چه دردی میخوره ؟؟!

یاد گرفتن یه هنر هزینه می خواد مثل وقت و انرژی و گاهی پول الان با کمک اینترنت همه کاری میتونی یاد بگ ...

با اینترنت هم باز هزینه میخواد 

خیاطی چرخ ندارم گرونه بگیرم 

باشگاه دوست داشتم برم چون تو روستا زندگی میکنم به شوهرم گفتم دوس دارم برم باشگاه گفت فعلا شرایطش نیس برا رفت و آمدت کسی نیس ببرت و بیارت 

خیلی داغونم وقتی میبینم هیچی ندارم هیچی بلد نیستم میگم کاش جرعت داشتم خودمو بکشم ولی میترسم از مردن

برای حل مشکلات باید بیشتر تلاش کنی

هیچوقت یه راه حل بد  جواب خوب نمیده

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

حتما یه خوبی داشتی ک شوهرت اومده سمتت وباهات ازدواج کرده خودتو دست کم نگیر حتما همه ک نباید زیباییشو ...

خوبیم اینه که بی زبون و ساده ام غر نمیزنم رو مخ نمیرم گیر نمیدم شوهرم خوبه ها ولی من از خودم بدم میاد که اینجوری ام

ته خونه نمون داغون میشی یه حرفه ای هنری برو یادبگیر پول دربیار . خب غصه نداره که توام از صفر شروع کن ...

داغون شدم دیگه از شوهر و همه‌چیز دارم سرد میشم چجوری از صفر شروع کنم وقتی هیچی بلد نیستم 

با اینترنت هم باز هزینه میخواد خیاطی چرخ ندارم گرونه بگیرم باشگاه دوست داشتم برم چون تو روستا زندگی ...

همین که الان اینجایی به جاش برو از گوگل یاد بگیر 

گوگل خودش میتونه بهترین کلاس آموزشی باشه 

خدای من شاهده ده سال پیش رفتم کلاس خیاطی ولی چیزایی که از گوگل و اینستا یاد گرفتم تو هیچ کلاسی یادم ندادن 

دست رو دست گذاشتی منتظر شاهزاده با اسب سفیدی؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫