2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس سبکی سر ،احساس تعلق نداشتن به زمان و مکان ، بالا اومدن زمین ، بیحس شدن کل بدن ،تنگی نفس

منم دقیقا همین علائمو دارم بوده که از خوابیدن بترسی و حس مرگ هم داشته باشی؟

منم دقیقا همین علائمو دارم بوده که از خوابیدن بترسی و حس مرگ هم داشته باشی؟

بله من حتی یه مدت از غذا خوردن هم میترسیدم حس میکردم با هر اتفاقی ممکنه بمیرم ، و بعدشم حمله ی پانیک بهم دست میداد حالم خیلی بد میشد ... کلا روزای بدی بود من بخاطر این موصوع بیرونم نمیرفتم 

مشاوره رو هم امتحان کردم ،جواب نداد رفتم روانپزشک قرص خوردم خیلی بهتر شدم

بله من حتی یه مدت از غذا خوردن هم میترسیدم حس میکردم با هر اتفاقی ممکنه بمیرم ، و بعدشم حمله ی پانیک ...

عزیزم 🥺خدارو شکر بهتر شدی گلم من الان واقعا شرایط شمارو درک میکنم چون خودم الان پانیک میشم برام دعا کن منم خوب شم🌹🙏🏻

عزیزم 🥺خدارو شکر بهتر شدی گلم من الان واقعا شرایط شمارو درک میکنم چون خودم الان پانیک میشم برام دعا ...

قربونت برم انشاالله خوب میشی عزیزم زیاد بهش اهمیت نده ،من انقد بهش فک میکردم بدتر میشد

من سرم،دستامو پاهام و لبام گز گز میکردن و سر میشدن

قلبم تو دهنم میکوبید،خیلی محکم و کمتر از حد معمول

بدنم شل میش

نفس تنگی داشتم

تنم یخ میبست.حس میکردم روح از تنم داره خارج میشه.اشهدمو میخوندم و همش با خودم میگفتم تمومه دارم میمیرم

بدتر از اون میرفتم دکتر و میگفت مشکله جسمی نداری.هیچ چیزی حالمو خوب نمیکرد.تا یه ماه اینطور بودم.لعنت بهش

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من سرم،دستامو پاهام و لبام گز گز میکردن و سر میشدنقلبم تو دهنم میکوبید،خیلی محکم و کمتر از حد معمولب ...

وای عزیزم این بیماری واقعا وحشتناکه درکت میکنم 😣🥺