2821
2789

کبدت چرب نیست

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه کبدم چرب نیست ازمایش دادم

کبد چرب فقط با سنوگرافی کبد معلوم میشه ن ازمایش

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
پیش دکتر پوست رفتم ازمایش نوشت.. بنظرت پیش چه دکتری برم زنان یا پوست؟

ریزش مو اینا نداری؟شاید هورمونات بهم ریخته یا درگیر استرس و اضطرابی یا زیاد میشینی  بنظرم اگه احساس میکنی هورمونات بهم ریخته و خلق وخوتم تودشده برو پیش زنان اگه فقط همین مشکل. داری پوست برو

ریزش مو اینا نداری؟شاید هورمونات بهم ریخته یا درگیر استرس و اضطرابی یا زیاد میشینی بنظرم اگه احساس ...

اهان مرسی گلم پس باید برم پیش زنان چون ریزش موهم دارم متاسفانه

منظورم از مو پرزه که ریشه داره این ریشه ها تحریک می‌کنه پوستو برای جوش زدن ،برای من که اینطوری بود ق ...

مگه قبل لیزر نمیگن که باید ژیلت بکشی با این همه جوش چطور ژیلت بزنم؟ بعد بنظرت با این جوشا لیزر میکنن؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز