2777
2789
این نشانه گرم مزاج بودنته . عزیزم اگه متاهلی یکم رابطه تونو بیشتر بکنید و گرمیحات مقوی هم کم بخور و ...

اهان مرسی گلم اره متاهلم ولی متاسفانه صدای شوهرم در اومده میگه چندشم میشه از این همه جوش برو درمان کن 

مگه قبل لیزر نمیگن که باید ژیلت بکشی با این همه جوش چطور ژیلت بزنم؟ بعد بنظرت با این جوشا لیزر میکنن ...

مگه چقدر جوشه که لیزر نکنن؟میتونی دقت کنی وقتی جوشی میترکونی ،مو هم داخلش هست یا نه؟یا سر جوش ها مو داره یا نه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مو ندارن جوشا حالت بد نشه پرچرکن

برای منم همینطوری بود چند سال چرکی خون آبه  ولی دقت کردم دیدم یا از وسطش یه پرز در اومده یا بعد ترکوندن از توش در میاد ،دکتر پوست که اوایل بهم کلی صابون کرم داده بود درست نشد گفت بیا لیزر که برای لیزر هم مکافات داشتم تا  خوب شد ،ولی شما میگی هیچ پرزی توشون نیست برو طب سنتی به نظرم

برای منم همینطوری بود چند سال چرکی خون آبه ولی دقت کردم دیدم یا از وسطش یه پرز در اومده یا بعد ترکو ...

مرسی قشنگم خیلی لطف کردی بهم ممنون مرسی حتما میرم هم لیزر میکنم هم پیش دکتر زنان میرم هم طب سنتی 

مرسی قشنگم خیلی لطف کردی بهم ممنون مرسی حتما میرم هم لیزر میکنم هم پیش دکتر زنان میرم هم طب سنتی

اگه توشون هیچ پرزی نیست که دیگه لیزر نروامیدوارم مشکلت برطرف بشه زودتر

یعنی جوشاروخوب میکنه؟

یا ارثیه یا تغذیت خراب و داغونه . در هرصورت باید مواظب تغذیت خیلی باشی هله هوله و نشاسته زیاد بخوری معمولا از این جوشا میزنه . اون مایع وسط آلوورا فوق العادس سعی کن هم به صورتت هم هرجات مشکل داره هرروز بیست دقیقه بزنی ماساژ بدی . یه دونه الوورا ده هزارتومنه واسه یه ماهت بسه

اسپری ضد جوش اردن سبوما 

روغن بایو اویل قیمت روغن ۱و نیم اسپری ۵۰۰

این روغن فیکش خیلییی زیاده و اصلا از دیجی کالا نخرش فیکه 

از ی جای خیلی معتبر بخر میترسم بگم چه سایتی بگن تبلیغه! 

ولی این دوتا معجزن 

روغن رو روزی دو بار روز و شب بزن