2777
2789
عنوان

ژل لبم

99 بازدید | 16 پست

خیلی رفته تو مخم که بزنم 

ی جا پرسیدم گفت از ۱و ۸۰۰ شروع میشه 

تا ۱۴ ملیون 

گفت ۱ و ۸۰۰ خوبه ولی ماندگاری کم داره 

گفتم اگه ترمیم کنم چی گفت بیشتر میشه ماندگاریش

چ کنم به نظرتون ؟ 

واییی منم خیلی دوس دارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب نظرم اگ بوجت اکیه بزن.

ی جای خوب برو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
به نظرت ۱ و ۸۰۰ رو بزنم ؟

ن بابا.

هر ارزونی بی دلیل نیس

برندش چیه

فیلر بر پایه ی ابه سریع جذب میشه این ۱و ۸۰۰ فک کن بد دو روز از بین بره

ن بابا.هر ارزونی بی دلیل نیسبرندش چیهفیلر بر پایه ی ابه سریع جذب میشه این ۱و ۸۰۰ فک کن بد دو روز از ...

گفت ی برند داریم کره ای ۴ تومن خیلی خوبه 

میترسم پشیمون بشم