2777
2789
عنوان

ژل لبم

98 بازدید | 16 پست

خیلی رفته تو مخم که بزنم 

ی جا پرسیدم گفت از ۱و ۸۰۰ شروع میشه 

تا ۱۴ ملیون 

گفت ۱ و ۸۰۰ خوبه ولی ماندگاری کم داره 

گفتم اگه ترمیم کنم چی گفت بیشتر میشه ماندگاریش

چ کنم به نظرتون ؟ 

واییی منم خیلی دوس دارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظرم اگ بوجت اکیه بزن.

ی جای خوب برو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
به نظرت ۱ و ۸۰۰ رو بزنم ؟

ن بابا.

هر ارزونی بی دلیل نیس

برندش چیه

فیلر بر پایه ی ابه سریع جذب میشه این ۱و ۸۰۰ فک کن بد دو روز از بین بره

ن بابا.هر ارزونی بی دلیل نیسبرندش چیهفیلر بر پایه ی ابه سریع جذب میشه این ۱و ۸۰۰ فک کن بد دو روز از ...

گفت ی برند داریم کره ای ۴ تومن خیلی خوبه 

میترسم پشیمون بشم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز