2777
2789
ببین اینکه طرفداری پسرشو میکنه زیاد عجیب نیس.اصن بحث کردن جلو مادرشوهر با همسر خیییلی اشتباهه.باعث م ...

وقتی هم باهاش خوبم میگه شوهری هستی و من اصلا مثل تو نبودم 

آخه مامانش همیشه هست 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
شایدم چون پدرشون فوت کردن ب حرف مادرش احترام میذاره نمیخواد نه بگه بهش

ی کم از مامانش میترسه فک کنم چون خیلی زرنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک خدای قهرم😂 بگه بالا چشت ابروئه تموووووم شد دیگه😂😂😆 فقد طلاق😆  ولی جدی اخلاق بدیه یاد ...

وای مث من خیلی ازین اخلاقم بدم میاد. ولی دست خودم نی لوسم بگه بهم تو دیگه محلش نمیدم

ممنونم  دلم میخواد وقتی مشکلی هست باهاش حرف بزنم و با هم حلش کنیم اما چون زود بهش بر می خوره ی ...

برات بهترینهارو از خدا میخوام

اما یادت باشه اگر بخوای تا آخر اینجوری ادامه بدی،داغون میشی واین شرایطو غیر قابل تحمل میکنه

انشاالله خدا خودش کمک میکنه

وای مث من خیلی ازین اخلاقم بدم میاد. ولی دست خودم نی لوسم بگه بهم تو دیگه محلش نمیدم

اره والا😷 چقد لوسیم ما اخه😷😁 مقصرم باشم اون میاد جلو. اصن یادم نمیاد بیشتر از 5 مین قهر بوده باشیم😊 از بس حرف میزنه بدش میاد جوابشو ندم واسه همین زود میاد منت کشی😂

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
معمولا اون خیلی بخواد. ب خودش فشار. بیاره محل نده یک ساعته بعدش ی چی میندازه وسط حرف میزنه،اما من هم ...

خ شوهر من زود ی چیزی بهش بر می خوره 

و من خیییلی ازش میترسم 😑

اره والا😷 چقد لوسیم ما اخه😷😁 مقصرم باشم اون میاد جلو. اصن یادم نمیاد بیشتر از 5 مین قهر بوده باشی ...

آره دقیقا،مث همسر. من اصلا نمیتونه قهر کنه،دوس دارم مث اون باشم اما دست خودم نی ناراحت بشم دیگه زبونم ب حرف باز نمیشه

خ شوهر من زود ی چیزی بهش بر می خوره  و من خیییلی ازش میترسم 😑

اتفاقا اون فهمیده شما طاقت نداری اینجوری میکنه ک حرفاش پیش بره،ی بار. اگه تحمل کنی مث خودش طولانی حرف نزنی خودش میاد سمتت یا حرفتو گوش میده