2777
2789
میخواد بعد عروسی بریم طبقه بالا مامانش زندگی کنیم  چون باباش فوت کرده  من اوایل مخالف نب ...

ای بابا.عزیزم بنظرم این مساله ای نیس ک با بحث و خدای نکرده دعوا و یا حربه هایی از جانب طرفین حل شه.چون همسرت هم حق داره.باید ی سری قوانین و تدابیری بذارید تا حتی الامکان جلوی مشکلای نزدیکی مادرشوهرو بگیره

من قهرم بلو نیستم می‌شه ی کم یادم بدی 😪

هرچی ممکنه بهم بربخوره..البته چون یبارحمله عصبی داشتم سربحث کردن،کوتاه میاد

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز عزت نفست کجا رفته پس؟؟؟؟؟ محکم باش مردها از زن محکم خوششون میاد

تا حالا هیچ وقت محکم رفتار نکردم 

تا ی بحثی شده فقط گریه 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
ای بابا.عزیزم بنظرم این مساله ای نیس ک با بحث و خدای نکرده دعوا و یا حربه هایی از جانب طرفین حل شه.چ ...

از روزی ک عقد کردیم هر کاری تونستم برای مامانش کردم 

اما متاسفانه مامانش خیلی سلطه جو هست 

هر جا میریم میاد دنبالمون و اجازه نمیده من جلو بشینم تو ماشین 

تو بحث هم چ ب حق چ ناحق طرفداری از پسرش میکنه

من ک خدای قهرم😂 بگه بالا چشت ابروئه تموووووم شد دیگه😂😂😆 فقد طلاق😆  ولی جدی اخلاق بدیه یاد ...

ولی منم ک اینجوری نیستم هیچ وقت ب حرف من گوش نمیده یا مشورت نمیکنه باهام

عزیزم ببخشید سوال دارم یبوست بچه رو از کجا میشه فهمید میشه کمکم کنید

خوب وقتی بچه پی پی نکنه جندروز پشت سرهم و زور بزنه و مدفوعش سفت باشه میشه فهمید..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ولی منم ک اینجوری نیستم هیچ وقت ب حرف من گوش نمیده یا مشورت نمیکنه باهام

خب شاید از اول میختو محکم نکوبیدی. همین گریه. شوهر من انقد بدش میاد جای حرف زدن زنا گریه میکنن.. منم اهل گریه زاری نیستم . گریه تیر آخره همیشه یادت باشه😊 

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
تا حالا هیچ وقت محکم رفتار نکردم  تا ی بحثی شده فقط گریه

ای جونم

دوستم حالا یه بار امتحان کن

هم محکم باش هم مهربون

جوری رفتارکن که شما اعتماد بنفس همسرتون وازش بگیرید نه اون 

اما یادتون باشه خدایی ناکرده بی احترامی بینتون بوجود نیاد

البته میدونم خودتون حتما خیلی عاقلتر و خانمتر از این چیزها هستید

موفق باشیددوستم

خب شاید از اول میختو محکم نکوبیدی. همین گریه. شوهر من انقد بدش میاد جای حرف زدن زنا گریه میکنن.. منم ...

چون مامانش با گریه کارش رو پیش میبره 

میگه اشک زن الکیه 

اما با این وجود همش حرف شنوی داره ازش انگار ازش میترسه

ای جونم دوستم حالا یه بار امتحان کن هم محکم باش هم مهربون جوری رفتارکن که شما اعتماد بنفس همسرتون ...

ممنونم 

دلم میخواد وقتی مشکلی هست باهاش حرف بزنم و با هم حلش کنیم اما چون زود بهش بر می خوره یا جوری واکنش نشون میده ک من اصلا نباید تو این موضوع اعتراض کنم نمیتونم این روش رو برم و همش درگیرم 

چون مامانش با گریه کارش رو پیش میبره  میگه اشک زن الکیه  اما با این وجود همش حرف شنوی دا ...

شایدم چون پدرشون فوت کردن ب حرف مادرش احترام میذاره نمیخواد نه بگه بهش

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
از روزی ک عقد کردیم هر کاری تونستم برای مامانش کردم  اما متاسفانه مامانش خیلی سلطه جو هست  ...

ببین اینکه طرفداری پسرشو میکنه زیاد عجیب نیس.اصن بحث کردن جلو مادرشوهر با همسر خیییلی اشتباهه.باعث میشه مادرشوهر خیالش از بابت عروس راحت نباشه و شما رو خدای نکرده دست کم بگیره.سعی کن همیشه جلو مادرشوهر با همسرت گل و بلبل باشی