2777
2789

مردها از زن های گرگرو بدشون میاد این یه اصله 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

جلوی مادرشوهر فقط باید به شوهر احترام گذاشت و محبت کرد وگرنه با طرفداری بیجای مادرشوهر پسرش لوس تر میشه و شما تنهاتر حتی اگر قهر هم بودید نذارید بفهمه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک بار بهش بگو  بگو مامان جون یا هرچی که بهش میگی : برای من مهم نیست جلوی ماشین بشینم یا عقب چ ...

اینو بگم که باید دعوابشه

میگه ماشین پسرمه!

دخترش میبینه کار مادرش جالب نیست بعضی وقتا جلوی من به مامانش میگه برو جلو بشین

مامانش هم معذب میشه میگه یعنی من پیش دامادم بشینم؟

اینو بگم که باید دعوابشه میگه ماشین پسرمه! دخترش میبینه کار مادرش جالب نیست بعضی وقتا جلوی من به م ...

خب پس بحث بزرگی و کوچیکی نیست نسبت به پسرش و ماشین پسرش حس مالکیت داره 

اینو بگم که باید دعوابشه میگه ماشین پسرمه! دخترش میبینه کار مادرش جالب نیست بعضی وقتا جلوی من به م ...

اگر مسیر کوتاهه که مهم نیست اگر سفره گاهی میوه پوست بکن بده شوهرت گاهی شونه هاش رو ماساژ بده باهاش حرف بزن 

رانندگی بلدی؟؟ 

گاهی خودت بشین پشت فرمون ببین عکس العملش چیه؟ 

با شوهرت هماهنگ کن از قبل البته ... 

ولی به نظر من این چیزا مهم نیست خودتون رو آزار ندید اونها هم دلشون به همین چیزا خوشه 

دوستم می گفت مادر شوهر دوستش هر وقت خونشونه میگه من باید کنار پسرم بخوابم ما زنها موجودات عجیب غریبی هستیممم خدا خودش بهمون رحم کنه 

رانندگی بلدی؟؟  گاهی خودت بشین پشت فرمون ببین عکس العملش چیه؟  با شوهرت هماهنگ کن از قبل ...

راستش اونا شهرستانن

ما هم دو ماه یه بار بهشون سر میزنیم

به خودم میگم در سال چند روز بیشتر که نیست

اما ناراحت میشم دوست داره دخترش پیش همسرش باشه ولی برای پسرش اینو نمیخواد

اوایل میرفتم خونشون بهم میگفت چرا تو مهمونی ها همه ش پیش شوهرت میشینی. نمیدونم حسادت بود چی بود. منم دیگه ننشستم

بعد شوهرم شاکی شد چرا پیشم نمیای

گفتم مامانت گفته من پیشت نشینم

بعد همسرم با تعجب گفت من میخوام تو پیشم باشی

خب پس بحث بزرگی و کوچیکی نیست نسبت به پسرش و ماشین پسرش حس مالکیت داره 

نسبت به همه چیز پسرش حس مالکیت داره

حتی حقوقش

انگار اینو لطف میدونه که همسرم برای خونه خرید میکنه. لطفی که خودش هم توش شریکه و انگار من از اون باید تشکر کنم از همچین پسری دل کنده (!) و تحویل من داده!!!! انگا. شوهرم کالاست!

راستش اونا شهرستانن ما هم دو ماه یه بار بهشون سر میزنیم به خودم میگم در سال چند روز بیشتر که نیست ...

حرف همسرت رو گوش کن 

اگر همسرت دوست داره کنارش باشی کنارش باش 

بی خیال زیاد به حرفش اهمیت نده با یه لبخند از کنار حرفش رد شو 

نسبت به همه چیز پسرش حس مالکیت داره حتی حقوقش انگار اینو لطف میدونه که همسرم برای خونه خرید میکنه. ...

خیلی از مادرها این جوری ان 

مادرشوهر من که مدام به زبون میاره ولی من اهمیت نمیدم میخندم و رد میشم 

آدمها تو 50-60 سالگی دیگه تغییر نمی کنند یا خیلی خیلی کم تغییر می کنند باید پذیرفت اونها و رد شد . 

حرف همسرت رو گوش کن  اگر همسرت دوست داره کنارش باشی کنارش باش  بی خیال زیاد به حرفش اهمی ...

وقتی به همسرم گفتم مامانت گفته

باعث شد مامانش دیگه نگه!

البته همسرم هیچ وقت برای خانواده ش کم نمیذاره

تا تکلیف خونه رو معلوم نکردی عروسی رو عقب بنداز مردی که راضی به شکستن دل تو باشه، تو هم راضی باش م ...

مثل مادر شوهر من 

من همش باید عقب بشینم

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
مثل مادر شوهر من  من همش باید عقب بشینم

من حساس نبودم

ولی انقدر اون تابلو بازی در اورد که باعث شد حساس بشم

اینکه انقدر اصرار داره ماشین پسرمه و حق منه.. اینش آزار دهنده ست. وگرنه اون نمی نشست هم من بهش تعارف میزدم که شما بزرگترید.

هرچند که به نظرم رابطه زناشویی از رابطه بزرگتر کوچکتری جلوتره. 

انگار بعضی مادرا نمیخوان بپزیرن اونا پسرشون رو به کسی نبخشیدن. عروس مالک پسرشون نیست. عروس شریک زندگی پسرشونه و احترام به عروس احترام به پسر و انتخاب خودشونه.