2777
2789
عنوان

دختر خاله پرروم اومده خونه ما

421 بازدید | 16 پست

به من گفته به داداشم علاقه داره ولی من هنوز به داداشم موضوع رو نگفتم خالم و شوهر خالم رفتن شهرستان مراسم چهلم عمم مامانم اما ما نتونستیم بریم دختر خالم هم باهاشون رفته که فکر کنم به خاطر داداشم نرفته مامانم بهش گفته بیا خونه ما اونم سریع اومده داداشام کردن خونه دوستشون اینجا نیستن من از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد دوست دارم داداشم با دختر غریبه ازدواج کنه نه فامیل 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

ببخشید دختر خالم باهاشون نرفته تو تاپیک اشتباهی گفتم رفته

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم تو نیستی ک ..

بعدم داره از عشقش میگ ..

نگفته بیا منو بگیر ک ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

چن سالشه

۲۰ سالشه داداش منم ۲۲ سالشه

ربطی به دوست داشتن شما نداره ، هر چی خیر و قسمته پیش میاد ، اینطوری فقط خودتو اذیت می‌کنی...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

اینوشماتعیین نمیکنی برادرت تعیین میکنه .شماکه نمیخوای ازدواج کنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیچاره با کی درمیون گذاشته

نه من مانعشون نمیشم فردا که حمید از کرج برگشت بهش میگم