طلاpar مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 4671 عنوان برچسب کابینت 80 بازدید | 8 پست کسی کابینتاشو برچسب زده ،خودم بگیرم راحته زدنش 1403/12/03 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکتوس۸۰ عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1045 زیاد ن ولی اندازه ها رو درس بگیر به مشکل نخوری از کاردک نقاشی استفاده کن و سشوار برا حباب گیری کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶♀️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42091 به عنوان کسی که یه عمربااین چیزاسروکارداشته میگم سخته چسبوندنش ،هوامیوفته زیرش یاچروک میشه.ولی کارنشدنداره یه طی کوچیک هم بگیرباطی بچسبون راحت تره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
طلاpar مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 4671 خواهرشوهرم پارسال زد خیلی خوب شد نه خودشون بایذ بزنن میخام خودم بزنم از پلایکو فروشی بگیدم بزنم
طلاpar مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 4671 به عنوان کسی که یه عمربااین چیزاسروکارداشته میگم سخته چسبوندنش ،هوامیوفته زیرش یاچروک میشه.ولی کارنش ... تو اینستا چندتا کلیپ دبدم خیلی راحت میزنه بعد با سشوار هوا گیری میکنهاولش میخام یه دوسه متر بگیرم ببینم اگه تونستم بیشتر بگیرم
طلاpar مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 4671 به عنوان کسی که یه عمربااین چیزاسروکارداشته میگم سخته چسبوندنش ،هوامیوفته زیرش یاچروک میشه.ولی کارنش ... شما کارتون اینه؟یا شمام برا کابینتاتوندانجام دادید
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42091 شما کارتون اینه؟یا شمام برا کابینتاتوندانجام دادید ازبچگی بابرچسب سروکارداشتم نه صرفابرچسب کابینت این کارفقط وفقط تمرین میخواد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
طلاpar مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 4671 ازبچگی بابرچسب سروکارداشتم نه صرفابرچسب کابینت این کارفقط وفقط تمرین میخواد اهانفقط کتابای پسرمو از ابن جلدای برچسبی زدم اولا خراب میشه ولی امسال قلقش دستم اومد همه رو تمیز زدم 😁ولی رو کابینت اولین بار میحام انجام لدم