2777
2789

خیلییییی ساختم با این شوهر. قرار شد با خانوادش تو یه ساختمون باشیم ولی رفت و آمد کنترل بشه حالا خواهر شیش یا هفت سالش هرروز خونمونه این هیچی امشبم بزور خوابید خونمون بغل شوهرم الان من تو اتاق خوابیدن اونا بغل هم تو پذیرایی .

هرچی شوهرم بهش گفت برو نرفت یبار رفت دوباره برگشت😭😭.

من با هزارتا مشکل ساختم ولی این یکی رو نمیتونم تحمل کنم که یه بچه بخواد از این به بعد وسط من و شوهرم بخوابه انگار با یه مرد بچه دار ازدواج کردم هرجا میرین این بچه چسبیده به ما مشکل هم بچه نیست اون مادر نفهم بی مسئولیتش که یبار نیومد دنبال بوس بگه کجاست چیکار می‌کنه .

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

لطفا خانومای بی مسییئولیتی که بچه هاتون رو ول میکنید نظر ندید که خواهرشه و فلان من بچه میخواستم خودم یکی می اوردم نه که بچه مادرشوهر و تحمل کنم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐وای خیلی سختههه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

مادرش باید درک داشته باشه یادش بده توی خانه ی خودشون بمونه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

به همسرت بگو با پدر و مادرش حرف بزنه اصلا اینکار درست نیست.خودتم جدی با همسرت حرف بزن بگو زندگی زناشویی حد و مرزی داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

با همسرت در آرامش صحبت کن همین حرفا رو ملایم بگو، که بره با مادرش صحبت کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز