2777
2789

هی شوهرم میگه برو مامان تنهاست میگه نه اینجا می‌خوابم تو یه ساختمونیم با خانوادش . میگه همین یکباره.

بچه بیشتر وقتا با ماست الآنم شوهرم با من قهره اونو بغل کرده خوابیده 

خیلی عصابم خرابه مطمئنم این از این به بعد هرشب می‌خوابه خونمون اصلا نمی‌دونم چرا ننه اشغالش نیومد دنبالش😭😭ای خدا انگار با مرد بچه دار ازدواج مردم این چ وضعیتیه اخه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش صبح پاشو سر و صدا راه بنداز پاشه بره دیگه نیاد.

ضمنا وقتی با شوهرت قهری شام و نهاری نذار که هوس کنه مهمون بیاره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خدا صبرت بده خواهر شیش ساله یه جورایی انگار بچه شوهرته مخصوصا وقتی مادرشوهرت خودشو بزنه به بیخیالی و از خداش باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا صبرت بده خواهر شیش ساله یه جورایی انگار بچه شوهرته مخصوصا وقتی مادرشوهرت خودشو بزنه به بیخیالی و ...

اره بخدا قشنگ اینو حس میکنم حتی روز عروسی بچه گریه میکرد مادرش میدادش بغل شوهرم می‌رفت میرقصید

وا تو هم برو رو تخت دونفره طاق باز بخواب چیکارشون داری

یعنی چی چیکارشون دارم باید هرشب و هرروز یه بچه شیش سالروز تحمل کنم بچه میخواستم خودم یکی می اوردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز